Skip to content
Argon Audio
Plafondbeugel

Argon Audio Audio PM1

€ 39,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Korte, universele plafondbeugel waarmee je LCD- en DLP-projectoren tot 15 kilo kunt ophangen. Afstand tot plafond: 15 cm.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon PM1 – een korte plafondbeugel voor projectoren tot 15 kilo.

De Argon PM1 is een korte, universele plafondbeugel die geschikt is voor LCD- en DLP-projectoren tot 15 kilo. De verstelbare draagarm van metaal kan worden aangepast aan bijna alle projectoren die geschikt zijn voor schroefmontage. De solide constructie houdt de projector in de juiste positie.

De projector moet op de juiste hoogte hangen Om het maximale uit een projector te halen, moet hij 100% horizontaal hangen. Zo voorkom je dat je digitale Keystone-correctie moet gebruiken om het beeld recht te krijgen, waardoor de kwaliteit verslechtert. Als je zoveel mogelijk keuze wilt hebben, is het verstandig om al bij de aanschaf rekening te houden met de kamer waarin je de projector wilt gebruiken.
Een korte standaardbeugel is vaak voldoende, maar in grotere kamers of 'moeilijke' ruimtes – bijvoorbeeld met verlaagd plafond – heb je vaak een langere draagarm nodig. Kom maar eens langs bij Hi-Fi Klubben. Wij helpen je om de juiste projector te vinden.

Let op het gewicht als je een projector monteert Als je een projector aan het plafond bevestigt, moet het volledige gewicht gedragen worden door de projectorbeugel en bijbehorende schroeven. En dus moet je ervoor zorgen dat de beugel je projector kan dragen – liever te sterk dan te zwak. Tegelijkertijd moet je er natuurlijk ook op letten dat je plafond stevig genoeg is. Dat kan soms best lastig zijn, bijvoorbeeld als je een verlaagd plafond van dunne planken of gipsplaten hebt.

Als je twijfelt, vraag ernaar in een van onze winkels – het zou vervelend zijn als je nieuwe projector in stukken op de vloer eindigt. En als je weet wat je doet, kan bijna alles.

De Argon PM1 is verkrijgbaar met een witte finish.

Technische specificaties

Max. belasting15 kg
Afstand tot plafond15 cm