Skip to content
€ 99,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Betaalbare in-ear True Wireless-hoofdtelefoon met goed geluid. Muziek, volume en oproepen en voice-control kun je aansturen met de oordopjes.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Audio FREESTYLE2 – betaalbare in-ear True Wireless-hoofdtelefoon met goed geluid en een lange accuduur

De FREESTYLE2 is een in-ear True Wireless-hoofdtelefoon met een mooi en gedetailleerd geluid. Je krijgt dus een echt goede draadloze hoofdtelefoon met oplaadetui voor een slimme prijs, zodat je onderweg nooit zonder muziek hoeft te zitten. Je kunt de muziek, het volume, oproepen en voice-control aansturen met knoppen op de oordopjes.

De FREESTYLE2 heeft een helder geluid en een goede bas. Zodra je de juiste dopjes hebt gevonden, sluiten ze ook heel goed af. Je krijgt er drie verschillende maten oordopjes bij die gemaakt zijn van traagschuim. Ze passen zich dus precies aan je oren aan, waardoor je de perfecte pasvorm krijgt. Met de FREESTYLE2 kun je genieten van de ultieme draadloze vrijheid, en het strakke, Deense ontwerp past bij iedere stijl.

De FREESTYLE2 is supercompact en zweetbestendig, dus je kunt hem gewoon meenemen naar de sportschool. Deze comfortabele en discrete in-ears kun je dus de hele dag blijven gebruiken.

Tot 30 uur draadloze muziek

De FREESTYLE2 gaat tot wel 6 uur mee. En met het bijgeleverde etui, krijg je nog eens 24 uur extra. En als je dan toch zonder stroom komt te zitten, binnen ongeveer anderhalf uur is hij weer helemaal opgeladen – zodat jij verder kunt waar je gebleven was.

De Argon Audio FREESTYLE2 is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief oordopjes in verschillende maten, oplaadetui en USB-C-oplaadkabel.

Accessoires voor de Argon Audio FREESTYLE2

Technische specificaties

MicrofoonJa
Bluetooth-type5
Bluetooth-technologieaptX
Afspelen via USBNee