Skip to content
€ 39,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Draadloze in-ear hoofdtelefoon, veel geluid voor weinig geld. Goede pasvorm, acht uur speelduur, geïntegreerde controller voor muziek en telefoontjes.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Ambient – draadloze in-ear hoofdtelefoon met goede pasvorm en mooi geluid voor een slimme prijs

De Ambient is een draadloze in-ear hoofdtelefoon met een heel goed geluid – zeker voor deze prijs. Je kunt er de hele dag naar blijven luisteren zonder dat je last hebt van grote oorkussens of kabels die in de war raken of in de weg zitten.

De Ambient is een hoofdtelefoon met twee discrete in-ear oordopjes die bijna geen ruimte innemen. Je kunt hem dus overal mee naartoe nemen. Je kunt de muziek, het volume en telefoongesprekken regelen met de geïntegreerde controller. Zo krijg je toegang tot de belangrijkste functies, zonder dat je betaalt voor iets wat je toch niet gebruikt.

De Ambient heeft een mooi ontwerp en past goed in je oren. Elk oordopje heeft een vleugelconstructie die voorkomt dat ze per ongeluk uit vallen. Zo zijn ze uitermate geschikt voor fietsen, hardlopen en andere activiteiten. De bijgeleverde oordopjes zijn ‘one-size-fits-all’. 

De Ambient is verkrijgbaar in het zwart en wit. Inclusief Micro USB-oplaadkabel.

Technische specificaties

Frequentiebereik20-20.000 Hz
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
BluetoothJa
Bluetooth-type4.1