HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Rotterdam

Openingstijden

vrijdag28. feb10:00 - 21:00
zaterdag29. feb10:00 - 18:00
zondag01. mrt12:00 - 17:00
maandag02. mrt13:00 - 18:00
dinsdag03. mrt10:00 - 18:00
woensdag04. mrt10:00 - 18:00
donderdag05. mrt10:00 - 18:00

Contact

Telefoon:010-4125000
E-mail:[email protected]

Waar vind je ons

Hoogstraat 137
3011 PM Rotterdam

Kaart

The Greatest HiFi Store in Town!

Tegenover de gloednieuwe Markthal vind je onze winkel. Prachtig nieuw ingericht en met de beste apparatuur op het gebied van geluid en beeld. Naast een uitgebreide benedenverdieping kun je vanaf april 2016 ook op de eerste verdieping genieten van topapparatuur. In de speciale luisterruimtes staan bijzondere systemen opgesteld die daar net wat meer aandacht kunnen krijgen. 

Slecht geluid hoor je al genoeg, via je laptop, de kleine oordopjes van je telefoon, via krakende speakers bij de kruidenier, noem maar op. Daarom zijn wij er: om je ervan te overtuigen dat mooi geluid echt een verademing is. Een verrijking van je leven zeg maar.

Vriendelijk personeel dat alles weet over de producten, met humor en een luisterend oor. Zo ga jij naar buiten met dat wat je echt zult gebruiken, zonder ooit teveel te betalen. Want naast de 5 jaar garantie op onze producten geven we je ook de volgende garantie: wij zijn nooit duurder dan de ander!

Tot ziens in Rotterdam, we wachten op je met een lekker kopje koffie of thee.

Klik hier voor de lokale koopjesmarkt aanbiedingen.

Laden en Lossen achter de winkel

 

Rotterdam_achterdeur.png

Het adres van de achteringang van onze winkel is:

Grotekerkplein 4
3011 GC Rotterdam

Route en routebeschrijving

Hieronder vind je de route en de routebeschrijving naar de achteringang van de winkel, Let op, je mag hier alleen laden en lossen!!!

Navigeer naar Grotekerkplein 5. Je staat dan voor het Grotekerkplein. Vervolgens naar rechts, achter het Stadspodium langs. (Als het niet druk is kan je rechtdoor, voor de kerk langs (groene stippellijn). Omdat dit een voetgangersgebied is en zomers een terras kan en mag je hier niet altijd rijden.)

Aan het einde van de route zie je aan de rechterkant de achterzijde van onze winkel. Het laatste stukje, de grijze stippellijn, is het pad naar de achterdeur. Soms staan er paaltjes omhoog en kan je niet helemaal achter de winkel komen. Uiteraard helpen wij mee met inladen.

 

rotterdam_laad en los route.png