Skip to content

HiFi Klubben
Rotterdam


Contact

AdresHoogstraat 137, 3011 PM Rotterdam
ParkerenParkeren kan in parkeergarage Markthal. deze bevindt zich tegenover de winkel. Wil je producten afhalen, navigeer dan naar Grotekerkplein 5. Je staat dan voor het Grotekerkplein. Vervolgens naar rechts, achter het Stadspodium langs. Aan het einde van de route zie je aan de rechterkant de achterzijde van onze winkel.
E-Mail[email protected]
Telefoon010-4125000

Openingstijden

 • Dinsdag 26 september
  10:00 - 18:00
 • Woensdag 27 september
  10:00 - 18:00
 • Donderdag 28 september
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag 29 september
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag 30 september
  09:30 - 18:00
 • Zondag 01 oktober
  Gesloten
 • Maandag 02 oktober
  Gesloten

Over de winkel

The Greatest HiFi Store in Town!

Tegenover de Markthal vind je onze winkel. Prachtig nieuw ingericht en met de beste apparatuur op het gebied van geluid en beeld. Naast een uitgebreide benedenverdieping kun je vanaf april 2016 ook op de eerste verdieping genieten van topapparatuur. In de speciale luisterruimtes staan bijzondere systemen opgesteld die daar net wat meer aandacht kunnen krijgen. 

Slecht geluid hoor je al genoeg, via je laptop, de kleine oordopjes van je telefoon, via krakende speakers bij de kruidenier, noem maar op. Daarom zijn wij er: om je ervan te overtuigen dat mooi geluid echt een verademing is. Een verrijking van je leven zeg maar.

Vriendelijk personeel dat alles weet over de producten, met humor en een luisterend oor. Zo ga jij naar buiten met dat wat je echt zult gebruiken, zonder ooit teveel te betalen. Want als lid van onze klantenclub krijg je altijd 5 jaar garantie op onze producten!

Tot ziens in Rotterdam, we wachten op je met een lekker kopje koffie of thee.

Laden en lossen achter de winkel

rotterdam_achterdeur.png

Het adres van de achteringang van onze winkel is:

Grotekerkplein 4
3011 GC Rotterdam

Route en routebeschrijving
Hieronder vind je de route en de routebeschrijving naar de achteringang van de winkel.

Let op, je mag hier alleen laden en lossen!

Navigeer naar Grotekerkplein 5. Je staat dan voor het Grotekerkplein. Vervolgens naar rechts, achter het Stadspodium langs. (Als het niet druk is kan je rechtdoor, voor de kerk langs (groene stippellijn). Omdat dit een voetgangersgebied is en zomers een terras kan en mag je hier niet altijd rijden.)

Aan het einde van de route zie je aan de rechterkant de achterzijde van onze winkel. Het laatste stukje, de grijze stippellijn, is het pad naar de achterdeur. Soms staan er paaltjes omhoog en kan je niet helemaal achter de winkel komen. Uiteraard helpen wij mee met inladen.

rotterdam_laad-en-los-route.png

Lokale aanbiedingen