Skip to content

HiFi Klubben
Breda


Contact

Vanaf heden kun je via Click & Collect veilig je bestelling afhalen bij onze winkels. We houden ons aan alle maatregelen van de overheid. Helaas is het tot en met 2 maart 2021 niet mogelijk om de winkel te bezoeken. De winkel is via de mail en telefonisch bereikbaar tijdens onderstaande openingstijden.

AdresKorte Brugstraat 10, 4811 ZA Breda
ParkerenParkeren kan in parkeergarage Barones. Tien minuten lopen en je staat bij ons binnen. Als je met de auto voor de deur wilt komen om spullen op te halen dan kan dat elke dag tot 11:00 uur, daarna is de binnenstad niet bereikbaar voor auto’s.
E-Mail[email protected]
Telefoon076-3033959

Openingstijden

 • Dinsdag 20. april
  10:00 - 18:00
 • Woensdag 21. april
  10:00 - 18:00
 • Donderdag 22. april
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag 23. april
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag 24. april
  09:30 - 18:00
 • Zondag 25. april
  Gesloten
 • Maandag 26. april
  Gesloten

Over de winkel

HiFi Klubben Breda vind je midden in het gezellige stadscentrum, in een zijstraat van de Grote Markt. Na binnenkomst via de mooie ‘retro’ etalage loop je het beeld –en geluid walhalla van Breda en omstreken binnen!

We beschikken over meerdere luisterwanden waarvan een aantal in afgesloten ruimtes, zodat je in alle rust de demonstratie van je leven kan ondergaan. Want we doen niets liever dan jou laten horen hoe de verschillen klinken tussen al die mooie apparatuur – en écht: ook jij hoort het verschil!

Ons team van enthousiaste ‘locals’ weet echt alles over de merken die we hebben staan. Heb je een lastige vraag over die nieuwe Samsung televisie? Wij weten raad! Wil je het verschil weten tussen de verschillende streaming merken? We leggen het je haarfijn uit!

Als je met de auto wilt komen kan je het beste parkeren in parkeergarage BARONES. Tien minuten lopen en je staat bij ons binnen. Als je met de auto voor de deur wilt komen om spullen op te halen dan kan dat elke dag tot 11:00 uur, daarna is de binnenstad niet bereikbaar voor auto’s.

Liever thuis laten bezorgen? Ook dat kan. En onze ervaren buitendienst medewerkers kunnen het zelfs allemaal speelklaar voor je achter laten.

Welkom bij HiFi Klubben Breda!

Lokale aanbiedingen