Skip to content
Vogel's THIN 545 Muurbeugel voor TV

Vogel'sTHIN 545Muurbeugel voor TV

Draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”. Kan horizontaal en verticaal gedraaid worden.
Wit
stuk(s)€ 238,00
Levertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit DenemarkenLevertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit Denemarken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vogel THIN 545 – draaibaar, universeel VESA-ophangsysteem voor TV’s van 40” tot 65”

De THIN 545 is een draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”. Kan 90 graden in elke richting en 20 graden verticaal worden gedraaid. Zo heb je altijd de beste kijkhoek op je beeldscherm. Tegelijkertijd kan de TV natuurlijk ook gewoon plat tegen de muur staan als je dat wilt.

De afstand tot de muur is slechts 3,5 cm als het ophangsysteem helemaal is ingeklapt, zodat je er in feite niets van ziet. De TV kan ook 63 cm naar voren worden getrokken en dankzij de superstevige constructie weet je zeker dat alles stevig blijft hangen.

Eenvoudige montage en slim kabelsysteem De THIN 545 is voorzien van een slim railsysteem dat het ophangsysteem perfect horizontaal helpt monteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je gaat boren. Bovendien beschikt hij over Vogel’s intelligente kabelhoudersysteem, dat de kabels netjes bij elkaar houdt zodat ze niet lelijk in de weg hangen onder de TV als je hem vanaf de muur naar voren trekt.

Vogel’s THIN 545 is verkrijgbaar in zwart of wit.

Vogels 445/545

Video's over de Vogel's THIN 545

Technische specificaties

Geïntegreerde motor voor automatisch aanpassenNee
Geïntegreerde waterpasNee
Horizontale draaiing90°
Max. draagvermogen25 kg
Verticale draaiing20°