Skip to content
Vogel's
TV-beugel

Vogel's THIN 525

€ 219,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”. Kan horizontaal en verticaal gedraaid worden.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vogel THIN 525 – draaibaar, universeel VESA-ophangsysteem voor TV’s van 40” tot 65”

De THIN 525 is een draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”. Hij kan 60 graden horizontaal en 20 graden verticaal gedraaid worden. Zo heb je altijd de beste kijkhoek op je beeldscherm. Tegelijkertijd kan de TV natuurlijk ook gewoon plat tegen de muur staan als je dat wilt. 

De afstand tot de muur is slechts 3,5 cm als het ophangsysteem helemaal is ingeklapt, zodat je er in feite niets van ziet. De TV kan 37 cm naar voren worden getrokken en dankzij de superstevige constructie weet je zeker dat alles stevig blijft hangen.

Eenvoudige montage en slim kabelsysteem De THIN 525 is voorzien van een slim railsysteem dat het ophangsysteem perfect horizontaal helpt monteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je gaat boren. Bovendien beschikt hij over Vogel’s intelligente kabelhoudersysteem, dat de kabels netjes bij elkaar houdt zodat ze niet lelijk in de weg hangen onder de TV als je hem vanaf de muur naar voren trekt.

Vogel’s THIN 525 is verkrijgbaar in zwart. 

Vogels 425/525

Technische specificaties

Max. draagvermogen25 kg
Max. Schermdiepte45 mm
Horizontale draaiing60 °
Verticale draaiing20 °
Geïntegreerde motor voor automatisch aanpassenNee