Skip to content
Vogel's
TV-beugel

Vogel's THIN 515

€ 129,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Kantelbaar en solide, universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”. Perfect om hoog te hangen, bijvoorbeeld in de keuken.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vogel THIN 515 – kantelbaar en universeel VESA-ophangsysteem voor TV’s van 40” tot 65”

De THIN 515 is een kantelbaar, solide en flexibel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 40” tot 65”. Na montage kun je de TV 15 graden naar voren kantelen, wat heel handig is als je de TV om een bepaalde reden hoog wilt ophangen.

Je kunt de THIN 515 bijvoorbeeld gebruiken in de slaapkamer, kinderkamer of keuken. Hier kan het slim zijn om de TV wat hoger te hangen, om ruimte te besparen of om hem buiten bereik van kindervingertjes of etensresten te houden. Door het scherm te kantelen, heb je ook een goede kijkhoek als je ligt – slim voor in de slaapkamer.

Eenvoudige en elegante montage De afstand tot de muur is slechts 20 mm, zodat de TV heel elegant gemonteerd zit, maar tegelijkertijd genoeg ruimte heeft voor de ventilatie. Ook de montage van het ophangsysteem zelf is heel eenvoudig. De THIN 515 heeft namelijk een kleine, geïntegreerde waterpas, zodat je precies weet wanneer hij horizontaal hangt. Dan weet je dat je goed zit, voordat je gaten in de muur begint te boren.

Let op: de THIN 515 is niet geschikt voor TV’s met aansluitingen aan de achterkant. 

Vogels 415/515

Technische specificaties

Max. draagvermogen25 kg
Geïntegreerde waterpasJa
Verticale draaiing15 °
Geïntegreerde motor voor automatisch aanpassenNee