Skip to content
Vogel's
TV-beugel

Vogel's THIN 445

€ 229,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 26” tot 55”. Kan horizontaal en verticaal gedraaid worden.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vogel THIN 445 – draaibaar, universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 26” tot 55”

De THIN 445 is een draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 26” tot 55”. Kan 90 graden in elke richting en 20 graden verticaal worden gedraaid. Zo heb je altijd de beste kijkhoek op je beeldscherm. Tegelijkertijd kan de TV natuurlijk ook gewoon plat tegen de muur staan als je dat wilt.

De afstand tot de muur is slechts 3,5 cm als het ophangsysteem helemaal is ingeklapt, zodat je er in feite niets van ziet. De TV kan ook 51 cm naar voren worden getrokken en dankzij de superstevige constructie weet je zeker dat alles stevig blijft hangen.

Eenvoudige montage en slim kabelsysteem De THIN 445 is voorzien van een slimm railsysteem dat het ophangsysteem perfect horizontaal helpt monteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je gaat boren. Bovendien beschikt hij over Vogel’s intelligente kabelhoudersysteem, dat de kabels netjes bij elkaar houdt zodat ze niet lelijk in de weg hangen onder de TV als je hem vanaf de muur naar voren trekt.

Vogel’s THIN 445 is verkrijgbaar in zwart of wit. 

Vogels 445/545

Technische specificaties

Max. draagvermogen18 kg
Geïntegreerde waterpasNee
Horizontale draaiing90 °
Verticale draaiing20 °
Geïntegreerde motor voor automatisch aanpassenNee