Skip to content
Vogel's THIN 425 Muurbeugel voor TV

Vogel'sTHIN 425Muurbeugel voor TV

Draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 26” tot 55”. Kan horizontaal en verticaal gedraaid worden.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vogel THIN 425 – draaibaar, universeel VESA-ophangsysteem voor TV’s van 26” tot 55”

De THIN 425 is een draaibaar en veelzijdig universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 26” tot 55”. Hij kan 60 graden horizontaal in elke richting draaien, en 20 graden verticaal. Zo heb je altijd de beste kijkhoek op je beeldscherm. Tegelijkertijd kan de TV natuurlijk ook gewoon plat tegen de muur staan als je dat wilt.

De afstand tot de muur is slechts 3,5 cm als het ophangsysteem helemaal is ingeklapt, zodat je er in feite niets van ziet. De TV kan 30 cm naar voren worden getrokken en dankzij de superstevige constructie weet je zeker dat alles stevig blijft hangen.

Eenvoudige montage en slim kabelsysteem De THIN 425 is voorzien van een slim railsysteem dat het ophangsysteem perfect horizontaal helpt monteren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je gaat boren. Bovendien beschikt hij over Vogel’s intelligente kabelhoudersysteem, dat de kabels netjes bij elkaar houdt zodat ze niet lelijk in de weg hangen onder de TV als je hem vanaf de muur naar voren trekt.

Vogel’s THIN 425 is verkrijgbaar in zwart.

Vogels 425/525

Video's over de Vogel's THIN 425

Technische specificaties

Geïntegreerde motor voor automatisch aanpassenNee
Geïntegreerde waterpasNee
Horizontale draaiing60°
Max. draagvermogen18 kg
Max. Schermdiepte45 mm
Verticale draaiing20°