Skip to content
Vogel's THIN 415 Muurbeugel voor TV

Vogel'sTHIN 415Muurbeugel voor TV

Kantelbaar en solide, universeel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 26” tot 55”. Perfect om hoog te hangen, bijvoorbeeld in de keuken.
stuk(s)€ 99,00
Levertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit DenemarkenLevertijd 3 - 4 werkdagen - verzending vanuit Denemarken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Vogel THIN 415 – kantelbaar en universeel VESA-ophangsysteem voor TV’s van 26” tot 55”

De THIN 415 is een kantelbaar, solide en flexibel VESA-ophangsysteem voor flatscreens van 26” tot 55”. Na montage kun je de TV 15 graden naar voren kantelen, wat heel handig is als je de TV om een bepaalde reden hoog wilt ophangen.

Je kunt de THIN 415 bijvoorbeeld gebruiken in de slaapkamer, kinderkamer of keuken. Hier kan het slim zijn om de TV wat hoger te hangen, om ruimte te besparen of om hem buiten bereik van kindervingertjes of etensresten te houden. Door het scherm te kantelen, heb je ook een goede kijkhoek als je ligt – slim voor in de slaapkamer.

Eenvoudige en elegante montage De afstand tot de muur is slechts 20 mm, zodat de TV heel elegant gemonteerd zit, maar tegelijkertijd genoeg ruimte heeft voor de ventilatie. Ook de montage van het ophangsysteem zelf is heel eenvoudig. De THIN 415 heeft namelijk een kleine, geïntegreerde waterpas, zodat je precies weet wanneer hij horizontaal hangt. Dan weet je dat je goed zit, voordat je gaten in de muur begint te boren.

Let op: de THIN 415 is niet geschikt voor TV’s met aansluitingen aan de achterkant. 

Vogels 415/515

Video's over de Vogel's THIN 415

Technische specificaties

Geïntegreerde motor voor automatisch aanpassenNee
Geïntegreerde waterpasJa
Max. draagvermogen18 kg
Verticale draaiing15°