Skip to content
unnu
Meubels

unnu 130S Hi-Fi

€ 499,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Het perfecte meubel voor je soundbar of compacte stereo-installatie. Je kunt alles wegbergen achter een elegant stoffen deurtje. In zwart of wit.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Unnu 130S

  • Compact en elegant – past perfect bij de soundbar onder je flatscreen Ook geschikt voor compacte stereo-installaties met luidsprekers Eenvoudige wandmontage (incl. ophangsysteem) Afwerking in zwarte of witte lak Deurtje van stof of hout is apart verkrijgbaar
De 130S is het meest compacte hifi-meubel van het Deense merk unnu. De S geeft aan dat dit meubel speciaal ontworpen is voor een soundbar en dat hij aan de muur onder de TV kan hangen. De scheidingswanden zijn hier speciaal voor op diepte gemaakt, en wie kiest voor het optionele stoffen deurtje kan alle techniek verbergen en genieten van een schitterend TV-geluid zonder de hele tijd tegen de luidsprekers aan te hoeven kijken. Je kunt het meubel ook gebruiken om een compacte stereo-installatie in te zetten, bijv. de installatie in het midden en de luidsprekers aan de zijkanten.

Hij wordt geleverd inclusief kabelafdekking en muurbeugel. Deurtje van stof of hout is apart verkrijgbaar. Het deurtje heeft een scharnier aan de onderkant en opent daardoor gemakkelijk naar beneden, en je kunt kiezen uit een 130S met zwarte of witte afwerking. Dit biedt talloze mogelijkheden om de installatie elegant en functioneel op te bergen onder je TV.

Unnu – de ideale oplossing voor je installatie of TV De unnu-meubels worden in Denemarken geproduceerd. Ze zijn de ideale oplossing voor wie graag een perfecte installatie wil kopen, maar een partner heeft die niet de hele dag tegen elektronica en luidsprekers aan wil kijken. Unnu geeft je de mogelijkheid om je hele installatie te verbergen – inclusief een paar middelgrote luidsprekers en een subwoofer. Hij heeft elegante deurtjes van textiel die zowel geluid als de signalen van je afstandsbediening doorlaten. Jij krijgt je installatie – en je partner hoeft hem niet te zien!
De gelakte, zijdematte finish van unnu is van uitzonderlijke kwaliteit. Bovendien is unnu berekend op een serieuze hifi-installatie met een standaardbreedte van 43 cm, zodat je voldoende ruimte hebt voor je apparaten en de bijbehorende kabels. Je kunt kiezen tussen modules met een breedte van een, twee of drie compartimenten. Hij wordt geleverd met een verplaatsbare legplank voor ieder compartiment. Je kunt ook lades kopen, en deurtjes van hout of textiel, en verschillende elementen in zwart of wit naar eigen smaak combineren (de stoffen deurtjes ook in zilver). 
Als je een compacte installatie hebt, of graag een soundbar onder je TV wilt gebruiken, kun je ook kiezen uit compacte unnu-modellen die speciaal hiervoor zijn ontworpen. 
Met unnu bepaal je zelf wat je wel en niet wilt zien. En zo krijgen je installatie en je woonkamer de mogelijkheid om zich van hun beste kant te laten zien. 
Oneindig veel mogelijkheden De modulaire opbouw geeft je oneindig veel mogelijkheden om de unnu-oplossing te vinden die bij jou past. Als je bijvoorbeeld een meubel nodig hebt met vier compartimenten, kun je zelf kiezen uit 2+2 of 3+1. Zo krijg je altijd de perfecte plaatsing van de scheidingswanden en de gaten voor de kabels. 
Deze modulaire oplossing kan ook erg handig zijn als je TV boven het meubel hangt. En de stoffen deurtjes lopen over de volledige breedte, zodat de aanblik niet wordt verstoord door de dubbele scheidingswand op de plek waar de modules elkaar raken. De houten deurtjes geven je daarentegen een oplossing die niet alleen goedkoper is, maar ook steviger. Je kunt sommige compartimenten natuurlijk ook gewoon open laten.
Ook kun je de modules gebruiken om de bedrading achter je installatie te optimaliseren. Een slim detail is namelijk de ruimte achterin de scheidingswand aan de binnenkant, waardoor je onzichtbaar kabels kunt trekken van en naar de verschillende compartimenten. Dit is natuurlijk veel eleganter dan het simpelweg een gat zagen in de bodemplaat, zoals bij veel andere hifi-meubels gebeurt.
Deuren van textiel en intelligente details maken het verschil Unnu-meubels zijn ontworpen om aan de muur te worden opgehangen met de bijgeleverde muurbeugel. Dit geeft een erg nette indruk terwijl het stofzuigen en opruimen onder het meubel een eitje is. De muurbeugel is verstelbaar, zodat je de uiteindelijke positie kunt bepalen nadat de gaten in de muur zijn geboord. Hierdoor wordt het veel eenvoudiger om het meubel perfect te monteren. Als je de unnu niet aan de muur kunt hangen, of als je liever een staande oplossing hebt – de grote 231-module kan geleverd worden met een elegante aluminium voet.
De afmetingen van de lades zijn geschikt voor respectievelijk twee en drie rijen Blu-ray’s, DVD’s of CD’s en ze schuiven over stevige stalen rails zoals je bijvoorbeeld ook ziet bij goede keukenonderdelen. Je kunt de lades natuurlijk helemaal naar voren trekken, zodat het niet in je rug schiet als je helemaal achterin naar een CD moet zoeken. 
De afneembare achterplaten maken het veel gemakkelijker om kabels onzichtbaar te trekken. De unnu wordt bovendien geleverd met een halfopen deur naar de kabeldoorvoer in het bovenpaneel (een afsluitdeksel kan apart worden aangeschaft). Als je de TV aan de muur boven de kast hebt gemonteerd, kun je ook een elegante kabelgoot kopen waardoor er geen enkele kabel zichtbaar is.
Kom eens langs bij Hi-Fi Klubben en ontdek de mogelijkheden van unnu!
Let op: alle unnu-meubels worden gemonteerd geleverd. De accessoires (deurtjes, lades, wielen enz.) kun je zelf heel eenvoudig bevestigen. Geen speciaal gereedschap nodig.

Accessoires voor de unnu 130S Hi-Fi

C13
unnu C13
Stoffen deur
€ 169 / Stuk

Technische specificaties

KleurWit
KleurWit
Gewicht (kg)17,4
Hoogte verpakking (cm)165
Lengte verpakking (cm)47
Gewicht verpakking (kg)18,4
Breedte verpakking (cm)30