Skip to content

unnu130S Hi-FiMeubels

Het perfecte meubel voor je soundbar of compacte stereo-installatie. Je kunt alles wegbergen achter een elegant stoffen deurtje. In zwart of wit.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Unnu 130S

De 130S is het meest compacte hifi-meubel van het Deense merk unnu. De S geeft aan dat dit meubel speciaal ontworpen is voor een soundbar en dat hij aan de muur onder de TV kan hangen. De scheidingswanden zijn hier speciaal voor op diepte gemaakt, en wie kiest voor het optionele stoffen deurtje kan alle techniek verbergen en genieten van een schitterend TV-geluid zonder de hele tijd tegen de luidsprekers aan te hoeven kijken. Je kunt het meubel ook gebruiken om een compacte stereo-installatie in te zetten, bijv. de installatie in het midden en de luidsprekers aan de zijkanten.

Hij wordt geleverd inclusief kabelafdekking en muurbeugel. Deurtje van stof of hout is apart verkrijgbaar. Het deurtje heeft een scharnier aan de onderkant en opent daardoor gemakkelijk naar beneden, en je kunt kiezen uit een 130S met zwarte of witte afwerking. Dit biedt talloze mogelijkheden om de installatie elegant en functioneel op te bergen onder je TV.

Highlights

  • Compact en elegant – past perfect bij de soundbar onder je flatscreen Ook geschikt voor compacte stereo-installaties met luidsprekers Eenvoudige wandmontage (incl. ophangsysteem) Afwerking in zwarte of witte lak Deurtje van stof of hout is apart verkrijgbaar

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)30
Gewicht (kg)17,4
Gewicht verpakking (kg)18,4
Hoogte verpakking (cm)165
KleurWit
KleurWit
Lengte verpakking (cm)47

Accessoires voor de unnu 130S Hi-Fi

unnu D13 Houten deur
unnu D13
Houten deur
€ 189,00 / stuk