Skip to content
Ubiquiti Ubiquiti AmpliFi Alien Mesh Kit Router

UbiquitiUbiquiti AmpliFi Alien Mesh KitRouter

Supersnelle Wi-Fi 6-router en MeshPoint voor grote huizen. Uitstekend bereik en extreem stabiel.
stuk€ 799,00
Niet in voorraad. Verwacht: vrijdag 2 september 2022

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Ubiquiti AmpliFi Alien Mesh Kit – supersnelle router en MeshPoint voor uitstekend Wi-Fi-netwerk in grote huizen

De Ubiquiti AmpliFi Alien Mesh Kit bestaat uit een AmpliFi Alien Router en een AmpliFi Alien MeshPoint. Deze apparaten zorgen voor een uitstekend Wi-Fi-netwerk in grote huizen waar je normaal gesproken niet overal bereik hebt. De bijbehorende app helpt je met de installatie en alle mogelijke instellingen. Op het mooie LCD-display kun je de statistieken en status van je netwerk bekijken. De router ondersteunt Wi-Fi 6 – dat sneller is dan de oudere Wi-Fi-standaarden.

De AmpliFi Alien MeshPoint lijkt erg op de router en heeft dezelfde binnenkant, maar de MeshPoint heeft geen beeldscherm en slechts één bekabelde netwerkuitgang, terwijl de router er vier heeft. De MeshPoint maakt automatisch verbinding met de AmpliFi Alien Router en vergroot dus het bereik van het draadloze netwerk.

Gebruiksvriendelijk en flexibel

De AmpliFi Alien Router wordt geleverd met de gebruiksvriendelijke AmpliFi WiFi-app. Met deze app kun je het netwerk stap voor stap instellen, en de netwerksnelheid en het aantal gebruikers bijhouden. De AmpliFi WiFi-app geeft je ook een overzicht van de geavanceerde instellingen, zoals de prioritering van het netwerkvermogen en de instellingen van de statische IP-adressen. Zo kun je bijvoorbeeld je streamingapparaten of spelcomputers voorrang geven als het netwerk overbelast raakt.


En als de AmpliFi Alien Mesh Kit nóg niet genoeg is, kun je een extra AmpliFi Alien Router kopen en die gebruiken als extra MeshPoint.

De AmpliFi Alien Mesh Kit is verkrijgbaar in het zwart.

Highlights

  • Wi-Fi 6
  • Installatie via simpele en intuïtieve app
  • Extra groot bereik
  • Compact ontwerp

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)27
Gewicht (kg)2,4
Gewicht verpakking (kg)3,2
Hoogte verpakking (cm)16
KleurZwart
Lengte verpakking (cm)32

Accessoires voor de Ubiquiti Ubiquiti AmpliFi Alien Mesh Kit

Aanbevolen producten