Skip to content
Ubiquiti AmpliFi HD Mesh Wi-Fi System

UbiquitiAmpliFi HDMesh Wi-Fi System

Eenvoudig Mesh Wi-Fi-systeem voor een supersnel en sterk signaal in je hele huis. Inclusief router en twee Meshpoints. Stijlvol ontwerp.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Ubiquiti AmpliFi HD – Mesh Wi-Fi-systeem voor een supersnel signaal in je hele huis

Als je een router deelt in een huishouden of appartement, weet je hoe irritant het is als je internet ineens heel traag wordt of helemaal niet meer werkt. Een Mesh-netwerk gebruikt Meshpoints (antennes) die het signaal van een router ontvangen, versterken en doorsturen naar je apparaten, zodat je een sneller netwerk krijgt – zonder gaten. Dit is een uitstekend alternatief voor lange kabels die door alle kamers lopen, zeker als je een groter huis hebt.

De AmpliFi HD is een supersnel, eenvoudig en stijlvol Mesh Wi-Fi-systeem met een router en twee Meshpoints. Je kunt de Meshpoint-antennes direct in het stopcontact steken, als je een beter signaal in je huis wilt hebben. En je kunt de router en Meshpoints ook apart kopen om je systeem verder uit te breiden.

Superhandige AmpliFi WiFi-app De AmpliFi HD wordt geleverd met een extreem gebruiksvriendelijke en overzichtelijke app: AmpliFi WiFi. Hiermee kun je jouw netwerk heel eenvoudig, stap voor stap instellen en zien hoe snel je netwerk is en wie er Wi-Fi gebruikt. Met de AmpliFi WiFi-app krijg je ook toegang tot de meer geavanceerde instellingen, zoals de prioritering van het netwerkvermogen, voor als je bijvoorbeeld games speelt of films streamt.

Je router mag gezien worden Een router is over het algemeen een lelijk apparaat met een antenne dat je het liefst wegstopt boven op de koelkast of in de meterkast. Maar de AmpliFi HD is een eenvoudige en stijlvolle router die absoluut gezien mag worden. Hij heeft zelfs een touchdisplay die de up-/down-snelheid kan weergeven, of een digitale klok.

De AmpliFi HD is verkrijgbaar in het wit.

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)30
Gewicht (kg)2,74
Gewicht verpakking (kg)2,74
Hoogte verpakking (cm)13
KleurWit
Lengte verpakking (cm)30