HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos PLAYBASE + SUB Soundbar/draadloos luidspreker

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBASE + SUB Soundbar/draadloos luidspreker

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Met de PLAYBASE en een draadloze SUB krijg je een geweldig TV-geluid, zonder kabels of ingewikkelde bediening. De TV kun je heel eenvoudig op de soundbase zetten – en je krijgt meteen toegang tot alle handige mogelijkheden van het Sonos-systeem!

Sonos PLAYBASE / SUB – supereenvoudig TV-geluid met draadloze subwoofer voor de lage frequenties

  • Je kunt de TV op de soundbase zetten – geen montage nodig
  • Eenvoudige installatie, heel gebruiksvriendelijk
  • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening
  • Diep en vol basgeluid
  • Kan worden uitgebreid draadloze rear-channel luidsprekers en andere Sonos-producten

De SONOS PLAYBASE en draadloze SUB vormen een elegant en gebruiksvriendelijk TV-systeem dat bovendien heel goed klinkt. De PLAYBASE is een zogenoemde 'soundbase': een platte luidspreker waar je een TV op kunt zetten. De subwoofer geeft een diepe en volle bas, waarmee het TV-geluid een extra dimensie krijgt. Nu kun je je kamer vullen met goed geluid, en dat hoor – en voel – je!

De PLAYBASE geeft je films bovendien een mooi surroundeffect. En als je later echt surroundgeluid wilt, kun je alles heel eenvoudig uitbreiden met twee draadloze rear-channel luidsprekers van Sonos – bijvoorbeeld de supercompacte PLAY:1. Dan krijg je echt surroundgeluid, zonder lange kabels of ingewikkelde installatie.

Eenvoudige installatie en heel gebruiksvriendelijk
Je stelt alles heel eenvoudig in met de Sonos-app, meer niet – het enige verschil is nu dat de TV ineens veel beter klinkt. Het systeem schakelt zich namelijk samen met de TV aan en uit.

Naast de stroomkabels hoef je alleen maar een optische kabel te leggen tussen de TV en de PLAYBASE – de rest werkt 100% draadloos. Je kunt de subwoofer neerzetten of neerleggen, zodat je hem bijvoorbeeld ook onder de bank kwijt kunt.

De PLAYBASE en SUB zijn een geïntegreerd onderdeel van het draadloze multiroomsysteem van Sonos. Dat betekent dat je, naast een heel goed TV-geluid, ook toegang krijgt tot een eindeloze hoeveelheid draadloze muziek die naar het hele huis kan worden doorgestreamd met de draadloze luidsprekers en spelers van Sonos.

De PLAYBASE en SUB zijn verkrijgbaar in zwart of wit. 

Meer informatie over de Sonos PLAYBASE

Meer informatie over de Sonos SUB

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.