HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos PLAYBAR + SUB Soundbar/draadloos luidspreker

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /set
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBAR + SUB Soundbar/draadloos luidspreker

Fotos

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Met de PLAYBAR en een draadloze SUB krijg je een geweldig TV-geluid, zonder kabels of ingewikkelde bediening. Een elegante oplossing die bijna geen ruimte inneemt – en je krijgt meteen toegang tot alle handige mogelijkheden van het Sonos-systeem!

Sonos PLAYBAR / SUB – mooi en elegant TV-geluid met draadloze subwoofer voor de lage frequenties

  • Eenvoudige installatie, heel gebruiksvriendelijk
  • Elegant ontwerp, mooie finish en het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening
  • Diep en vol basgeluid
  • Kan worden uitgebreid draadloze rear-channel luidsprekers en andere Sonos-producten

De SONOS PLAYBAR en draadloze SUB vormen een elegant en gebruiksvriendelijk TV-systeem dat bovendien heel goed klinkt. De subwoofer geeft een diepe en volle bas, waarmee het TV-geluid een extra dimensie krijgt. Nu kun je de kamer vullen met goed geluid, en dat hoor – en voel – je!

De PLAYBAR geeft films bovendien een mooi surroundeffect. En als je later echt surroundgeluid wilt, kun je alles heel eenvoudig uitbreiden met twee draadloze rear-channel luidsprekers van Sonos – bijvoorbeeld de supercompacte PLAY:1. Dan krijg je echt surroundgeluid, zonder lange kabels of ingewikkelde installatie. 

Eenvoudige installatie en heel gebruiksvriendelijk

Je stelt alles heel eenvoudig in met de Sonos-app, meer niet – het enige verschil is nu dat de TV ineens veel beter klinkt. Het systeem schakelt zich namelijk samen met de TV aan en uit.

Naast de stroomkabels hoef je alleen maar een optische kabel te leggen tussen de TV en de PLAYBAR – de rest werkt 100% draadloos. Je kunt de subwoofer neerzetten of neerleggen, zodat je hem bijvoorbeeld ook onder de bank kwijt kunt.

De PLAYBAR en SUB zijn een geïntegreerd onderdeel van het draadloze multiroomsysteem van Sonos. Dat betekent dat je, naast een heel goed TV-geluid, ook toegang krijgt tot een eindeloze hoeveelheid draadloze muziek die naar het hele huis kan worden doorgestreamd met de draadloze luidsprekers en spelers van Sonos.

Meer informatie over de Sonos PLAYBAR

Meer informatie over de Sonos SUB

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.