HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

SoundXtra HEOS 5 Bracket Muurbeugel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stuk(s)
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
SoundXtra HEOS 5 Bracket Muurbeugel

Fotos

Artikelnummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stuk(s)

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beschrijving

Ophangsysteem voor HEOS 5-luidspreker. Speciaal ontwikkeld voor een elegante en stevige montage van de HEOS 5. Incl. verlengkabel, zodat je de externe voeding buiten het zicht kunt plaatsen. In zwart of wit.

HEOS 5 ophangsysteem – hang je HEOS 5 elegant en stevig op aan de wand

Dit ophangsysteem voor de HEOS 5 is speciaal ontworpen om een HEOS 5-luidspreker op een stevige en elegante manier aan de wand te hangen. Een verlengkabel is bijgeleverd, zodat de externe voeding buiten het zicht kan worden geplaatst.

Een slimme oplossing, of je nu twee HEOS 5’s aan de wand wilt hangen voor echt stereogeluid, of gewoon één luidspreker muurvast wilt bevestigen, bijvoorbeeld in de keuken of woonkamer.

Het ophangsysteem is speciaal ontworpen voor de HEOS 5. Ze passen dus perfect bij elkaar. Je hoeft niet langer te rommelen met onhandige universele ophangsystemen, maar hangt je HEOS 5’s heel eenvoudig op aan de muur. Het HEOS-systeem bereikt hierdoor een ongekende hoogte – zelfs letterlijk dus.

Het systeem kan 20 graden naar beneden en 45 graden naar links en naar rechts gedraaid worden, zodat je altijd een oplossing vindt die past bij jouw interieur en inrichting. Verkrijgbaar in zwart of wit, incl. verlengkabel.

Specificaties

  • Ophangsysteem voor HEOS 5-luidspreker
  • Kan horizontaal en verticaal gedraaid worden
  • Inclusief verlengkabel (3 meter)
  • Kleur: zwart of wit
  • Gewicht: 1 kg

Accessoires

Aanbevolen producten

Wil je het product zelf ervaren?

Bij HiFi Klubben kun je de producten met eigen ogen en oren ervaren voordat je iets koopt. Je kunt zelfs een afspraak maken voor een persoonlijke demonstratie. Dan helpen we je graag verder om de juiste keuze te maken.