Skip to content
Muurbeugel

SOUNDXTRA HEOS 5 Bracket

€ 85,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Hang je HEOS 5-luidspreker aan de wand met dit speciale ophangsysteem. De perfecte oplossing voor bijv. de keuken. Zwart of wit.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

HEOS 5 ophangsysteem – hang je HEOS 5 elegant en stevig op aan de wand

Dit ophangsysteem voor de HEOS 5 is speciaal ontworpen om een HEOS 5-luidspreker op een stevige en elegante manier aan de wand te hangen. Een verlengkabel is bijgeleverd, zodat de externe voeding buiten het zicht kan worden geplaatst.

Een slimme oplossing, of je nu twee HEOS 5’s aan de wand wilt hangen voor echt stereogeluid, of gewoon één luidspreker muurvast wilt bevestigen, bijvoorbeeld in de keuken of woonkamer.

Het ophangsysteem is speciaal ontworpen voor de HEOS 5. Ze passen dus perfect bij elkaar. Je hoeft niet langer te rommelen met onhandige universele ophangsystemen, maar hangt je HEOS 5’s heel eenvoudig op aan de muur. Het HEOS-systeem bereikt hierdoor een ongekende hoogte – zelfs letterlijk dus.

Het systeem kan 20 graden naar beneden en 45 graden naar links en naar rechts gedraaid worden, zodat je altijd een oplossing vindt die past bij jouw interieur en inrichting. Verkrijgbaar in zwart of wit, incl. verlengkabel.

Technische specificaties

KleurZwart
KleurZwart
Gewicht (kg)0,01
Hoogte verpakking (cm)13
Lengte verpakking (cm)32
Gewicht verpakking (kg)1,01
Breedte verpakking (cm)20