Skip to content
Muurbeugel

SOUNDXTRA HEOS 3

€ 59,00stuk
Zwart

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Hang je HEOS 3-luidspreker aan de wand met dit speciale ophangsysteem. De perfecte oplossing voor bijv. de keuken. Zwart of wit.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

HEOS 3 ophangsysteem – hang je HEOS 3 elegant en solide op aan de wand

Dit ophangsysteem voor de HEOS 3 is speciaal ontworpen om je HEOS 3-luidspreker op een solide en elegante manier aan de wand te hangen. En je krijgt er een verlengkabel bij, zodat je de externe voeding buiten het zicht kunt plaatsen.

Een slimme oplossing, of je nu twee HEOS 3’s aan de wand wilt hangen voor echt stereogeluid in je woonkamer, of als je één luidspreker gewoon muurvast wilt bevestigen, bijvoorbeeld in de keuken of slaapkamer.

Het ophangsysteem is speciaal ontworpen voor de HEOS 3. Ze passen dus perfect samen. Je hoeft niet langer te rommelen met onhandige universele ophangsystemen, maar hangt alle HEOS 3’s heel eenvoudig op aan de muur. Je HEOS-systeem bereikt hierdoor een ongekende hoogte – zelfs letterlijk dus.

Het systeem kan horizontaal en verticaal gedraaid worden, zodat je altijd een oplossing vindt die past bij jouw interieur en inrichting. Verkrijgbaar in zwart of wit, incl. verlengkabel.

Technische specificaties

KleurZwart
KleurZwart
Gewicht (kg)0,32
Hoogte verpakking (cm)7
Lengte verpakking (cm)12
Gewicht verpakking (kg)0,32
Breedte verpakking (cm)7