Skip to content
€ 699,00stuk
Van € 999,00Bespaar € 300,00

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Krachtige Bluetooth-luidspreker met geweldig geluid en een accu die wel 40 uur meegaat. De juiste sfeer voor feesten en evenementen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

SOUNDBOKS (Gen. 3) – Bluetooth-luidspreker met accu en meer dan genoeg vermogen voor feesten en evenementen

 • Volume tot 126 dB
 • Kan gekoppeld worden aan 4 SOUNDBOKS’en (Gen. 3)
 • Aansluiting voor microfoon, DJ-mixer en instrumenten
 • Verwisselbare accu met een gebruiksduur van 40 uur (extra accu apart verkrijgbaar)
 • Water-, sneeuw-, kou- en hittebestendig

De SOUNDBOKS (Gen. 3) is een extreem krachtige Bluetooth-luidspreker met accu en een speelduur van wel 40 uur. En als dat niet genoeg is, stop je er gewoon snel een nieuwe accu in (apart verkrijgbaar). Gebruik de TeamUP-functie om hem draadloos te koppelen aan de SOUNDBOKS’en van je vrienden – zo krijg je nog meer vermogen en echt stereogeluid.

Je kunt het metalen rooster op de voorkant los schroeven en overspuiten, zodat je jouw SOUNDBOKS (Gen. 3) een look kunt geven waar zelfs Banksy jaloers op zou zijn. Er zit ook een gat in de luidspreker om hem extra veel bas te geven, maar met dit gat kun je ook extreme foto’s maken waar je echt indruk mee maakt op Instagram.

De SOUNDBOKS (Gen. 3) kan echt alles aan. Hij heeft geen enkel probleem met regen, sneeuw, bier of extreme hitte en kou. De extreem stevige constructie van multiplex en metaal zorgt ervoor dat hij nooit van slag raakt, of hij nu omvalt, uit het raam wordt gegooid of overreden wordt.

DENK ERAAN! Je kunt er niet van uitgaan dat je buren net zo’n zin hebben in een feestje als jij. Met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid – dus gebruik je SOUNDBOKS verstandig!

Dit is feesten op een totaal nieuw niveau

De SOUNDBOKS (Gen. 3) kan ook gebruikt worden als PA-systeem. Hij heeft namelijk ingangen voor microfoons, een DJ-mixer en instrumenten, zodat jij je eigen mobiele discotheek kunt creëren.

De accu’s van de SOUNDBOKS 2 passen ook de SOUNDBOKS (Gen. 3). Ze gaan tot 40 uur mee op een gemiddeld volume en 5 uur bij het maximale volume van 126 dB.

De SOUNDBOKS (Gen. 3) is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief oplaadbare accu, oplader/voeding en inbussleutel. Extra accu (BATTERYBOKS) apart verkrijgbaar.

De ultieme app voor de ultieme festivalluidspreker

Met de SOUNDBOKS-app wordt het allemaal nog leuker. Zodra je de app hebt gedownload en de SOUNDBOKS (Gen. 3) met je unieke TEAMID heb aansloten via Bluetooth, ben jij klaar om te feesten. Je kunt het Bluetooth-signaal ook versleutelen, zodat er op het festivalterrein of feest niemand is die je afspeellijst kan overnemen om de sfeer te verpesten. En alsof dat nog niet genoeg is, maakt de app automatisch verbinding via Bluetooth en is deze voorzien van een uitknop.

Met de multiband-EQ kun je de bas extra benadrukken of andere aanpassingen doen waardoor je geluid echt perfect klinkt. Met de Pro SKAA-setting kun je twee SOUNDBOKS’en (Gen. 3) koppelen, zodat ze perfect synchroon het linker- en rechterkanaal weergeven. In het ProPanel vind je het feedbackfilter, de microfooninstelling, Guitar Mode, de ingangs-EQ – je hebt dus totale controle over het geluid. En in de toekomst krijgt de app nog meer en betere functies. Je hebt dus iets om naar uit te kijken!

Beter geluid en nog meer bas

De SOUNDBOKS (Gen. 3) klinkt beter dan zijn voorganger, met een nieuwe hoorntweeter en een nieuw versterkersysteem. De hoeken zijn gemaakt van stootdempende siliconen kogels die de luidspreker beschermen en nog meer bas geven. En als extra feature kun je de bas voelen in de handvatten op het moment dat je ergens anders gaat feesten.

Dagenlang feesten met een extra accu

Met de touch-knoppen aan de rechterkant kun je de luidspreker aan- en uitzetten, de TeamUP-functie gebruiken of het volume regelen – dat natuurlijk tot 11 gaat – een mooi detail, toch? Aan de linkerkant kun je binnen een paar seconden de accu vervangen (apart verkrijgbaar). En met de handvatten aan de zijkanten kun je deze luidspreker heel gemakkelijk meenemen.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Volume tot 126 dB
 • Kan gekoppeld worden aan 4 SOUNDBOKS’en (Gen. 3)
 • Aansluiting voor microfoon,
 • DJ-mixer en instrumenten
 • Bluetooth 5.0
 • Speciale app met coole functies
 • Accuduur tot wel 40 uur (extra accu apart verkrijgbaar)
 • Regen-, sneeuw-, kou- en hittebestendig
 • Solide constructie van metaal en MDF
 • De voorkant kan verwijderd of overgespoten worden
 • Standaard, draagriem, accu, microfoon enz. apart verkrijgbaar

Tegens

 • Zwaar en neemt veel ruimte in
 • Minder gedetailleerd geluid dan een echt hifi-systeem
 • Hou rekening met je omgeving

Video's over de (Gen. 3)

Unboxing

Accessoires voor de SOUNDBOKS (Gen. 3)

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)40-20.000 Hz
Versterker72 watt
Formaat tweeter1"
Formaat woofer10"
Woofer Amount2x
WaterbestendigJa
IP RatingIPX5

Recensies


4.7
22 recensies
5
16
4
6
3
0
2
0
1
0
Sandvika
Noorwegen
3 dagen geleden
Sandvika
Noorwegen
Guido
Duitsland
3/27/2024

Gen 4 is al heel lang uit, maar in de luistervergelijking in de winkel had de gen 3 met mij gewonnen ... Gelukkig was er een online retour waar ik kon toeslaan... Mega tevreden en levering binnen 1 dag gedaan... Dreunt omhoog...

Guido
Duitsland
Jonas
Zweden
3/3/2024

Coole feestdoos.

Jonas
Zweden
Achim
Duitsland
2/22/2024

De Soundboks 3 klinkt verrassend warm voor een PA-speaker. Dit geldt zowel voor de twee hard gemonteerde 25 cm bas middenluidsprekers als voor de tweeter met hoornbevestiging. Met drum-'n-bass is de speaker in zijn element. Maar zelfs bij klassieke muziek klinkt de luidspreker goed, waarbij de resolutie van de afzonderlijke instrumenten of hun ruimtelijke verspringing natuurlijk achterblijft bij die van zeer hoogwaardige hifi-luidsprekers. Hoewel ik persoonlijk de voorkeur geef aan instrumentale muziek, klinken stemmen in jazz en funk ook goed hoorbaar en niet te scherp, wat spreekt voor de constructie van de Hochtornhorn. De batterij gaat vrij lang mee, al heb ik de speaker tot nu toe maar een paar minuten op vol volume laten draaien, omdat het maximale volume niet meer compatibel is met appartementsgebouwen. Kortom, ik ben helemaal tevreden.

Achim
Duitsland
Erik
Nederland
2/16/2024
Erik
Nederland

Aanbevolen producten

1 Pro
Draadloze luidspreker met accu
€ 1.666 / Stuk