Skip to content
€ 999,00stuk
Zwart
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Dit product is ook beschikbaar in een bundel
Krachtige Bluetooth-luidspreker met geweldig geluid en een accu die wel 40 uur meegaat. De juiste sfeer voor feesten en evenementen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

SOUNDBOKS 4 – Bluetooth-luidspreker met accu en heel veel vermogen voor feesten en evenementen

 • Een extreme geluidsdruk van 126 dB
 • Verwisselbare accu met een gebruiksduur van 40 uur (extra accu apart verkrijgbaar)
 • Water-, sneeuw-, kou- en hittebestendig
 • Je kunt hem koppelen hem aan maximaal 4 andere SOUNDBOKS’en.
 • Aansluiting voor microfoon, DJ-mixer en instrumenten

De SOUNDBOKS 4 is een extreem krachtige Bluetooth-luidspreker met accu en een speelduur van wel 40 uur bij gemiddeld volume, of 6 uur met een maximaal volume van wel 126 dB. En als 40 uur niet genoeg is, stop je er gewoon een nieuwe accu in en kun je weer door.

De SOUNDBOKS 4 kan ook gebruikt worden als PA-systeem. Hij heeft namelijk ingangen voor microfoon, een DJ-mixer en instrumenten, waarmee jij je eigen mobiele discotheek kunt creëren of de menigte kunt toespreken. Kortom, je krijgt alles wat je nodig hebt om een feest of andere sociale gelegenheid aan de gang te krijgen.

In deze nieuwe versie zijn alle drivers geüpgraded, zodat je SOUNDBOKS nu nog beter klinkt in het hele frequentiebereik. Dit is natuurlijk geen echte hifi-oplossing, maar voor dit type luidspreker klinkt hij echt heel goed – en hij gaat heel, heel hard.

Naast een betere geluidkwaliteit heeft hij ook een langere accuduur bij maximaal volume. En de voorgrill is heel gemakkelijk los te maken, zodat je jouw SOUNDBOKS 4 een look kunt geven waar zelfs Banksy jaloers op zou zijn. Er zit ook een gat in de luidspreker om hem extra veel bas te geven, maar met dit gat kun je ook extreme foto’s maken waar je echt indruk mee maakt op Instagram.

Kan bijna alles

De SOUNDBOKS 4 kan echt alles aan. Hij heeft geen enkel probleem met regen, sneeuw, bier of extreme hitte en kou. De stevige constructie van multiplex en metaal zorgt ervoor dat hij bijna nooit van slag raakt, of hij nu omvalt, uit het raam wordt gegooid of overreden wordt. De hoeken zijn gemaakt van stootdempende siliconen kogels die de luidspreker beschermen en nog meer bas geven. En als extra feature kun je de bas voelen in de handvatten terwijl jullie onderweg zijn om ergens anders feest te vieren.

De SOUNDBOKS 4 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Inclusief oplaadbare accu, oplader/voeding en speciaal gereedschap voor het verwijderen van de voorgrill. Extra accu (BATTERYBOKS) apart verkrijgbaar.

DENK ERAAN! Je kunt er niet van uitgaan dat je buren net zo’n zin hebben in een feestje als jij. Bij veel vermogen hoort veel verantwoordelijkheid – dus gebruik je SOUNDBOKS verstandig!

De ultieme app voor de ultieme festivalluidspreker

Met de SOUNDBOKS-app wordt het allemaal nog leuker. Zodra je de app hebt gedownload en de SOUNDBOKS 4 met je unieke TEAMID hebt aansloten via Bluetooth, ben jij klaar om te feesten. Je kunt het Bluetooth-signaal ook versleutelen, zodat er op het festivalterrein of feest niemand is die je afspeellijst kan overnemen om de sfeer te verpesten. En alsof dat nog niet genoeg is, maakt de app automatisch verbinding via Bluetooth en is deze voorzien van een uitknop.

Met de multiband-EQ kun je de bas extra benadrukken of andere aanpassingen doen waardoor je geluid echt perfect klinkt. Met de Pro SKAA-instelling kun je twee SOUNDBOKS’en 4 koppelen, zodat ze perfect synchroon het linker- en rechterkanaal weergeven. In het ProPanel vind je het feedbackfilter, de microfooninstelling, Guitar Mode, de ingangs-EQ – je hebt dus totale controle over het geluid. En in de toekomst krijgt de app nog meer en betere functies. Je hebt dus iets om naar uit te kijken!

Dagenlang feesten met een extra accu

Met de touch-knoppen aan de rechterkant kun je de luidspreker aan- en uitzetten, de TeamUP-functie gebruiken of het volume regelen – dat natuurlijk tot 11 gaat – een leuke verwijzing naar de cultfilm Spinal Tap. Aan de linkerkant kun je binnen een paar seconden de accu vervangen (apart verkrijgbaar) als de vorige eindelijk leeg is, of je kunt de SOUNDBOKS opladen terwijl hij speelt. En met de handvatten aan de zijkanten kun je deze luidspreker heel gemakkelijk meenemen.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Een extreme geluidsdruk van 126 dB
 • Tot wel 40 uur speelduur bij gemiddeld volume (extra accu apart verkrijgbaar)
 • Regen-, sneeuw-, kou- en hittebestendig
 • Aansluiting voor microfoon, DJ-mixer en instrumenten
 • Kan draadloos gekoppeld worden aan 4 x SOUNDBOKS 4 / 3 / Go
 • Bluetooth 5.0
 • Speciale app met coole functies
 • Kan worden opgeladen tijdens het spelen
 • Solide constructie van metaal en MDF met hoeken van siliconen
 • De voorkant kan eenvoudig worden losgemaakt en vervangen/overgespoten (gereedschap meegeleverd)
 • Standaard, draagriem, extra accu, microfoon enz. apart verkrijgbaar

Tegens

 • Zwaar en neemt veel ruimte in
 • Minder gedetailleerd geluid dan een echt hifi-systeem
 • Hou rekening met je omgeving

Video's over de SOUNDBOKS 4

Accessoires voor de SOUNDBOKS 4

Technische specificaties

Frequentiebereik (-6 dB)40-20000 Hz
Versterker72 watt
Formaat tweeter1"
Formaat woofer10"
Woofer Amount2x
IP RatingIP65

Recensies


4.6
14 recensies
5
12
4
1
3
0
2
0
1
1
Felix
Zweden
5/5/2024

Echt tevreden, het laatste batterijlampje dat aangeeft dat het volledig is opgeladen op de batterij gaat niet branden, niets dat de functie beïnvloedt, alleen een beetje cosmetisch vervelend:)

Felix
Zweden
Steen
Denemarken
5/2/2024

💪Ze spelen gewoon verdomd goed.

Steen
Denemarken
Samuel
Zweden
4/24/2024
Samuel
Zweden
Henning
Noorwegen
4/22/2024
Henning
Noorwegen
Arild
Noorwegen
4/21/2024
Arild
Noorwegen