Skip to content

SonyXR-50X94SLED-TV

50” 4K UHD-TV met exclusief ontwerp, Full Array Backlight Triluminos Pro LED-paneel, 4K Cognitive XR-processor, Local Dimming en schitterende beeldkwaliteit. Inclusief Google TV, opnamefunctie via USB en dubbele TV-tuners.
stuk€ 1.149,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony XR-50X94S – exclusieve 50” UHD/4K LED-TV met Full Array Backlight, 4K Cognitive XR-processor en een schitterende beeldkwaliteit

De Sony XR-50X94S is een exclusieve 50” 4K LED-TV met de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van Sony’s unieke Triluminos Pro LED-paneel in combinatie met de extreem geavanceerde 4K Cognitive XR-processor. De Full Backlight LED-achtergrondverlichting met Local Dimming zorgt voor een ultranauwkeurige controle van het licht op het hele scherm. Hij heeft een schitterende lichtsterkte en contrastweergave waar maar weinig OLED-TV’s tegenop kunnen.

Als je kunt leven zonder het extra contrast, het anti-schitteringspaneel en de prachtige metalen finish van de X95K-topserie, dan heb je hier een fantastische TV, die een stuk minder kost dan het topmodel.

En met eARC kun je ongecomprimeerd surroundgeluid, inclusief Dolby Atmos, doorsturen via de aangesloten HDMI-kabel. Bijvoorbeeld naar een mooie home-cinema of een geschikte soundbar die de Atmos-informatie als een extra hoogtedimensie weergeeft. En je kunt alles bedienen met je stem dankzij Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening. Of de voice-control beschikbaar is in het Nederlands, is afhankelijk van de aanbieder.

De slimme bijgeleverde voetjes kunnen in de breedte worden versteld zodat ze geschikt zijn voor brede en smalle TV-meubels, en je kunt het scherm ook hoger zetten zodat er een soundbar onder past.

Eindeloos veel entertainment met Google TV

De Sony XR-50X94S heeft geïntegreerde Google TV, voor heel veel Smart TV-functies en heel veel gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Dankzij de dubbele TV-tuners en USB-opnamefunctie kun je met deze gebruiksvriendelijke en uitgebreide Smart-TV zelf kiezen wanneer je naar je favoriete programma’s op de reguliere TV-zenders wilt kijken.

De beste TV’s van Sony worden geleverd met Bravia Core, waarmee je een beperkte tijd gratis een heleboel films kunt streamen (inclusief een aantal premières) met ongeëvenaarde kwaliteit. En je krijgt ook nog veel meer features, waaronder een blik achter de schermen enz. Je kunt meer lezen over Bravia Core op de website van Sony.

De XR-50X94S is verkrijgbaar in het zwart (Black).

Let op: HiFi Klubben adviseert je altijd om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten op de TV, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Highlights

 • XR Triluminos Pro Full Array Backlight LED met Local Dimming
 • 4K Cognitive XR-processor
 • Grote lichtsterkte
 • Veel geavanceerde gamingfuncties
 • USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner

 • XR Triluminos Pro Full Array Backlight LED met Local Dimming
 • 4K Cognitive XR-processor / XR Contrast Booster 10
 • Grote lichtsterkte
 • Veel geavanceerde gamingfuncties
 • Opnamefunctie met dubbele TV-tuners
 • Afstandsbediening met geïntegreerde microfoon voor voice-control (Google Assistant)
 • Ondersteunt Dolby Vision

Technische specificaties

Beeldformaat50"
Beeldfrequentie 100 Hz
Beeldprocessor 4K Cognitive Processor XR
Full / edge backlightDirect-lit
Game modeJa
HDR Formaten Dolby Vision, HDR10, HLG
Resolutie4K Ultra HD
Schermtype LED

Accessoires voor de Sony XR-50X94S

Aanbevolen producten

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
€ 749,00 / € 995,00 / stuk
108
Argon Audio FENRIS A4 Draadloze luidspreker - stereo
Draadloze luidspreker - stereo
€ 399,00 / paar
63
Sonos Beam (Gen 2) Soundbar
Soundbar
€ 439,00 / € 499,00 / stuk
126
Argon Audio FORTE A55 Draadloze luidspreker - stereo
Draadloze luidspreker - stereo
€ 699,00 / € 999,00 / paar
19
Denon DHT-S316 Soundbar
Soundbar
€ 199,00 / € 219,00 / stuk
41