Skip to content
Sony
Draadloze koptelefoon

Sony WH-1000XM5

€ 375,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Goed, draadloos geluid en noise-cancellation (ANC) op topniveau. Supercomfortabel design met een mooie finish.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony WH-1000XM5 – mooie, draadloze over-ear koptelefoon met noise-cancellation (ANC) op topniveau

 • Enorm effectieve noise-cancellation (ANC)
 • ANC past zich automatisch aan de omgeving aan
 • Handige touchbediening
 • Elegant en supercomfortabel design
 • Slimme auto-stop met Speak-to-Chat

De WH-1000XM5 is een draadloze over-ear koptelefoon met een mooie finish en uitstekende noise-cancellation (ANC). De noise-cancellation wordt ondersteund door vier microfoons aan elke kant en slimme technologieën die het geluid precies aanpassen aan waar jij op dat moment mee bezig bent. Dit zorgt voor een hoorbaar betere ruisonderdrukking, vooral in het middengebied en de hoge tonen.

De noise-cancellation is altijd actief, of je nu naar muziek luistert of niet. Dat is heel handig, bijvoorbeeld als je probeert te slapen op een intercontinentale vlucht. Dus als je wilt genieten van perfect geluid, zonder dat je last hebt van je omgeving, hoef je eigenlijk niet verder te zoeken. En de comfortabele, zachte oorkussens, het lichtgewicht ontwerp en de handige touchbediening op de oorschelpen maken het natuurlijk alleen maar leuker! Met SideTone kun je je eigen stem horen tijdens telefoongesprekken, zodat je niet het idee hebt dat je onder een kaasstolp zit als je met je vrienden praat.

Altijd goed geluid – zelfs zonder accu

De Sony WH-1000XM5 is natuurlijk niet alleen bedoeld om stilte te creëren – hij heeft ook een krachtige en diepe bas en een mooi, gedetailleerd geluid. Daarnaast ondersteunt hij Sony’s eigen LDAC-formaat en Apple AAC, waardoor je draadloze muziek veel beter klinkt dan met gewone Bluetooth.

De Sony WH-1000XM5 kan actief en passief worden gebruikt. De geïntegreerde accu gaat tot wel 30 uur mee bij actief gebruik (met Bluetooth en ANC). En als de accu eindelijk leeg is, kun je de WH-1000XM5 blijven gebruiken met de bijgeleverde kabel, net als een traditionele koptelefoon.

De Sony WH-1000XM5 is verkrijgbaar met een zwarte of zilverkleurige finish. Inclusief zacht transportetui en audiokabel.

ANC past zich aan jou en je omgeving aan

De WH-1000XM5 maakt gebruik van geavanceerde, slimme technologieën om je de best mogelijke luisterervaring te geven, waar je ook bent. Hij analyseert de vorm van je hoofd en past de noise-cancellation zo aan dat het geluid precies bij je past.

En de WH-1000XM5 heeft geïntegreerde microfoons die de geluiden uit je omgeving van elkaar kunnen onderscheiden, bijvoorbeeld een gesprek en verkeersgeluiden. Met de bijbehorende app kun je de noise-cancellation zo nauwkeurig instellen, dat je bijvoorbeeld de herrie van het vliegtuig elimineert maar nog steeds wel kunt horen wat er om je heen wordt gezegd.

Slimme technologie

Het risico van koptelefoons met noise-cancellation is dat ze te veel van de omgeving wegfilteren, waardoor je bijvoorbeeld niets hoort als de kassière bij de supermarkt of de stewardess je iets vraagt. Maar daar heeft Sony dus een oplossing voor. Als je de rechteroorschelp van de WH-1000XM5 aanraakt, wordt de muziek zachter gezet en worden gesprekken en achtergrondgeluiden doorgelaten, totdat je de oorschelp weer loslaat.

Dankzij de slimme Speak-to-Chat-functie (optioneel) herkent de Sony WH-1000XM5 je stem en pauzeert hij automatisch de muziek als je begint te praten. En de ingebouwde sensor zet je muziek op pauze als je de koptelefoon af doet. Al deze slimme functies kun je aanpassen en instellen via de speciale Sony-app. En dat geldt ook voor het geluid – je kunt bijvoorbeeld de equaliser van de app gebruiken als je meer bas wilt.

Google Fast Pair maakt het supergemakkelijk om de Sony WH-1000XM5 te koppelen met je Android-telefoon. En je kunt deze functie ook gebruiken om je koptelefoon snel terug te vinden als je niet meer weet waar je hem gelaten hebt.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Enorm effectieve noise-cancellation (ANC)
 • ANC past zich automatisch aan de omgeving aan (SenseEngine)
 • Mooie finish met touchbediening en hoog comfort
 • Accuduur tot 30 uur (Bluetooth en ANC actief)
 • Slimme auto-stop met Speak-to-Chat
 • Speciale app voor persoonlijke instellingen (ANC, EQ enz.)
 • Eenvoudige activering van stemassistent via de telefoon
 • Sidetone-technologie (meeluisteren tijdens gesprekken)
 • Google Fast Pair
 • Kan gekoppeld worden aan twee Bluetooth-apparaten (Multipoint)
 • Werkt ook met kabel, voor als de accu leeg is

Tegens

 • Geen ondersteuning voor Bluetooth aptX
 • Geen NFC om Bluetooth-apparaten te koppelen
 • Kan niet direct via USB afspelen
 • USB-oplader apart verkrijgbaar
 • Niet volledig opvouwbaar

Reviews

Video's over de Sony WH-1000XM5

Accessoires voor de Sony WH-1000XM5

Technische specificaties

KoptelefoontypeOver-ear
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik4-40.000 Hz
Gevoeligheid102 dB
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Impedantie passief16 ohm
Bluetooth-versieJa - 5.2 ( LDAC, AAC, SBC )
Type/formaat driver30 mm - Dynamic driver
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten