Skip to content
Sony
Draadloze koptelefoon

Sony WH-1000XM3

€ 199,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Draadloze hoofdtelefoon met schitterend geluid en slimme noise-cancellation (ANC). Supercomfortabel en opvouwbaar ontwerp.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony WH-1000XM3 – mooie en draadloze hoofdtelefoon met schitterend geluid, slimme functies en geavanceerde noise-cancellation (ANC)

De WH-1000XM3 is een draadloze over-ear hoofdtelefoon met uitstekende noise-cancellation (ANC). De noise-cancellation wordt ondersteund door slimme technologieën die het geluid precies aanpassen aan waar jij op dat moment mee bezig bent.

Maar de WH-1000XM3 is natuurlijk niet alleen bedoeld om stilte te creëren – hij maakt ook geluid. En hoe! Hij heeft een krachtige, diepe basweergave en een prachtige, gedetailleerde klank. Deze hoofdtelefoon ondersteunt bovendien Bluetooth aptX, aptX HD en Apple AAC, zodat je muziek kunt streamen met bijna-CD-kwaliteit – met Android of iOS.

De WH-1000XM3 kan actief en passief worden gebruikt. De geïntegreerde accu gaat tot wel 30 uur mee bij actief gebruik (met Bluetooth en ANC). En als de accu eindelijk leeg is, kun je de WH-1000XM3 blijven gebruiken met de bijgeleverde kabel, net als een traditionele hoofdtelefoon.

Hij is verkrijgbaar in zwart of zilverkleur. Inclusief reisetui en adapter.

Let op: Sony recommends you always update your devices with their latest available software. Software update notifications for WF-1000XM3, and the updates themselves, are delivered via the Sony Headphones Connect app, available free of charge on the Google Play and Apple App Store.  


Sony WH-1000XM3 – de ideale hoofdtelefoon voor onderweg De WH-1000XM3 heeft gesloten, over-ear oorschelpen. Dit helpt alle geluiden uit de directe omgeving te onderdrukken. De geïntegreerde noise-cancellation (ANC) doet de rest en reduceert storende motorgeluiden uit de omgeving tot een absoluut minimum. De vier geïntegreerde microfoons hebben elk een eigen frequentiegebied dat ze registreren en vervolgens elimineren, zodat je ook bijna geen last hebt van transportgeluiden in de trein of het vliegtuig.

Als je met het vliegtuig gaat, kun je de Bluetooth-ontvanger uitschakelen en kun je blijven luisteren via de verwijderbare kabel. Hij wordt ook geleverd met een reisadapter, zodat hij altijd past in de hoofdtelefoonaansluiting van je vliegtuigstoel. En je kunt hem opvouwen, waardoor hij bijna geen ruimte inneemt.

Speciaal afgestemd op jou en je omgeving De WH-1000XM3 maakt gebruik van geavanceerde, slimme technologieën om je de best mogelijke luisterervaring te geven, waar je ook bent. Hij analyseert de vorm van je hoofd en stemt de noise-cancellation zo af dat het geluid precies bij je past.

En de WH-1000XM3 heeft geïntegreerde microfoons die de geluiden uit je omgeving van elkaar kunnen onderscheiden, bijvoorbeeld een gesprek en verkeersgeluiden. Met de bijbehorende app kun je de noise-cancellation heel nauwkeurig instellen, zodat je bijvoorbeeld de herrie van het vliegtuig elimineert, maar nog steeds wel kunt horen wat er om je heen wordt gezegd.

Slimme technologie Het risico van hoofdtelefoons met noise-cancellation is dat ze te veel van de omgeving wegfilteren, waardoor je bijvoorbeeld niets hoort als de kassière bij de supermarkt je iets vraagt. Maar daar heeft Sony dus een oplossing voor. Als je de rechteroorschelp van de WH-1000XM3 aanraakt, wordt de muziek zachter gezet en worden gesprekken en achtergrondgeluiden doorgelaten, totdat je de oorschelp weer loslaat.

Ook de manier waarop je de hoofdtelefoon kunt gebruiken om bijvoorbeeld je smartphone aan te sturen is heel slim. De rechteroorschelp van de WH-1000XM3 is namelijk aanraakgevoelig, zodat je hem maar aan hoeft te raken of vooruit of achteruit hoeft te vegen om een oproep te beantwoorden of een ander nummer op te zetten.


Accessoires voor de Sony WH-1000XM3

Technische specificaties

Frequentiebereik4-40.000 Hz
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Impedantie passief47 ohm
Bluetooth-versieJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, Apple AAC, LDAC, A2DP )
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten