Skip to content
Sony
Beamer

Sony VPL-VW870

€ 24.990,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

De VPL-VW780ES is een Super high-end 4K/UHD laser projector met SXRD-technologie. Hiermee krijg je alle voordelen van DLP- en LCD-technologie, zodat je altijd genieten van een unieke filmervaring in je eigen high-end home cinema.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony VPL-VW780ES – super high-end 4K/UHD 3D Laser SXRD-projector voor een onvergetelijke home cinema-ervaring

  • 4K/UHD 4096 x 2160 resolutie met HDR10 en HLG ondersteuning
  • Z-Phosphor Laser lamp voor oneindig groot contrast (∞:1 contrastratio)
  • Fantastische beeldkwaliteit dankzij LCoS-technologie (Sony SXRD)
  • Gemakkelijk te monteren met electronische LensShift electronische zoom
  • Professionele kalibratiemogelijkheden
De VPL-VW780ES is een high-end 4K/ UHD HDR-3D Laser projector met SXRD-technologie. Hiermee krijg je alle voordelen van DLP- en LCD-technologie, zodat je kunt genieten van een unieke filmervaring in je eigen high-end home cinema. 

LCoS (door Sony SXRD genoemd) maakt gebruik van een reflecterend scherm met een zwartweergave die minstens even goed is als die van de populaire DLP-filmprojectors. Maar omdat de kleuren, net als bij een LCD-projector, tegelijkertijd gereproduceerd worden, wordt het draaiende kleurwiel overbodig en daarmee verdwijnt het regenboogeffect - het nadeel van DLP.

Met de Unieke Z-Phosfor Laser heeft de VPL-VW780ES een oneindig grote contrast ratio, een ongehende kleurdiepte mede dankzij het TRILUMINOS colour technologie en een bijzonder hoge zwart waarde. de gemiddelde levensduur van deze laser is 20.000 bedrijfuren (ruim 9.500 films)

In het kort: je krijgt een beeldkwaliteit die alleen overtroffen wordt door extreem dure projectoren. En natuurlijk krijg je ook uitgebreide mogelijkheden voor professionele kalibratie, zodat je op kwaliteitsgebied echt alles uit je filmcollectie kunt halen.

Extreem flexibel en klaar voor 3D LensShift, een optiek met groot zoombereik en twee HDMI-ingangen zorgen voor flexibele montage- en gebruiksmogelijkheden, en met het extreem lage ruisniveau van slechts 24 dB kun je in alle stilte genieten. De RF-zender die nodig is voor 3D is geïntegreerd in de projector. Het enige dat je nog nodig hebt zijn een paar 3D-brillen.

De Sony VPL-VW780ES is verkrijgbaar met een zwarte finish. Kom hem bekijken in geselecteerde winkels van HiFi Klubben.

LensShift voor flexibele montage De VPL-VW780ES heeft vol electronische LensShift-functionaliteit. Dit wil zeggen dat je een perfect gecentreerd, rechthoekig beeld op je scherm kunt krijgen, zelfs als je de projector niet helemaal optimaal kunt plaatsen, bijvoorbeeld vanwege een balk in het plafond. Met LensShift kun je de lens zowel horizontaal als verticaal verschuiven, zodat je beeld precies op de goede plaats komt, zonder gebruik van Keystone-correctie waardoor de kwaliteit verslechtert. Tegelijkertijd krijg je een 2.06 electronische zoom functie voor de allerlaatste aanpassing van het beeldformaat.

4K/UHD en 3D-technologie op het hoogste niveau De VPL-VW780ES is een echte 4K/UHD-Laser projector met een prachtige, ultrahoge beeldkwaliteit. Met deze projector haal je de maximale beeldkwaliteit uit UHD-blu-rays en 4K-streamingservices mede dankzij de nieuwe ARC-F lens (18 laags) en zeker op een groot projectorscherm is dat een enorme verbetering. 

Sony heeft alles op alles gezet om je de ultieme 3D-ervaring te geven. Het onvermijdelijke lichtverlies van 3D-brillen wordt gecompenseerd door Dynamic Lamp Control – een systeem waarmee de beeldverwerking en lampbesturing automatisch worden geregeld. De 3D-brillen maken gebruik van RF-technologie (radiogolven) zodat ze altijd perfect synchroon lopen met het beeld, ook als je niet stilzit. Zo hoef je er bijvoorbeeld niet meer voor te zorgen dat je 'zichtbaar' bent voor de infraroodzender. Je hoeft alleen maar de RF-zender van de projector aan te zetten en de rest gaat vanzelf.

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)0
Gewicht (kg)0
Gewicht verpakking (kg)0
Hoogte verpakking (cm)0
KleurZwart
Lengte verpakking (cm)0