Skip to content

SonyVLP-VW760ESBeamer

De VPL-VW760ES is een high-end 4K/UHD laser projector met SXRD-technologie. Hiermee krijg je alle voordelen van DLP- en LCD-technologie, zodat je altijd genieten van een unieke filmervaring in je eigen high-end home cinema.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony VPL-VW760ES – high-end 4K/UHD 3D Laser SXRD-projector voor een onvergetelijke home cinema-ervaring

De VPL-VW760ES is een high-end 4K/ UHD 3D-Laser projector met SXRD-technologie. Hiermee krijg je alle voordelen van DLP- en LCD-technologie, zodat je kunt genieten van een unieke filmervaring in je eigen high-end home cinema. 

LCoS (door Sony SXRD genoemd) maakt gebruik van een reflecterend scherm met een zwartweergave die minstens even goed is als die van de populaire DLP-filmprojectors. Maar omdat de kleuren, net als bij een LCD-projector, tegelijkertijd gereproduceerd worden, wordt het draaiende kleurwiel overbodig en daarmee verdwijnt het regenboogeffect - het nadeel van DLP.

Met de Unieke Z-Phosfor Laser heeft de VPL-VW760ES een oneindig grote contrast ratio, een ongehende kleurdiepte mede dankzij het TRILUMINOS colour technologie en een bijzonder hoge zwart waarde. de gemiddelde levensduur van deze laser is 20.000 bedrijfuren (ruim 9.500 films)

In het kort: je krijgt een beeldkwaliteit die alleen overtroffen wordt door extreem dure projectoren. En natuurlijk krijg je ook uitgebreide mogelijkheden voor professionele kalibratie, zodat je op kwaliteitsgebied echt alles uit je filmcollectie kunt halen.

Extreem flexibel en klaar voor 3D LensShift, een optiek met groot zoombereik en twee HDMI-ingangen zorgen voor flexibele montage- en gebruiksmogelijkheden, en met het extreem lage ruisniveau van slechts 24 dB kun je in alle stilte genieten. De RF-zender die nodig is voor 3D is geïntegreerd in de projector. Het enige dat je nog nodig hebt zijn een paar 3D-brillen.

De Sony VPL-VW760ES is verkrijgbaar met een zwarte en witte finish. Kom hem bekijken in geselecteerde winkels van HiFi Klubben.

Highlights

 • 4K/UHD 4096 x 2160 resolutie
 • Z-Phosphor Laser lamp voor oneindig groot contrast (∞:1 contrastratio)
 • 2000 lumen helderheid
 • TRILUMINOS colour voor rijke kleuren
 • 4K Motionflow voor de snelste beeldverwerking
 • Fantastische beeldkwaliteit dankzij SXRD-technologie
 • voor projectie vanaf 60 tot 300 inch
 • 3D-ondersteuning (3D-bril apart verkrijgbaar)
 • Gemakkelijk te monteren met LensShift en 2,06x handmatige zoom
 • Professionele kalibratiemogelijkheden
 • Produceert extreem weinig geluid (24dB)

Technische specificaties

Breedte verpakking (cm)0
Gewicht (kg)19
Gewicht verpakking (kg)19
Hoogte verpakking (cm)0
KleurZwart
KleurZwart
Lengte verpakking (cm)0