Skip to content
€ 149,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Compacte in-ear True Wireless-koptelefoon met slimme noise-cancellation, topgeluid en heldere telefoongesprekken. Draadloze vrijheid voor onderweg!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony LinkBuds S – in-ear True Wireless-koptelefoon met supercompact design, goed geluid, Speak-to-Chat en geavanceerde noise-cancellation (ANC)

 • Supercompact en comfortabel lichtgewicht ontwerp
 • Intelligente noise-cancellation (ANC) past zich automatisch aan de omgeving aan
 • Speak-to-Chat / Quick Attention
 • Superieure gesprekskwaliteit met Precise Voice Pickup
 • Speelduur van maximaal 20 uur (6 uur + 14 uur uit oplaadetui)

De Sony LinkBuds S is een slimme in-ear True Wireless-koptelefoon met geavanceerde noise-cancellation (ANC) en weegt slechts 4,8 gram per oordopje. Dit is dus een van de kleinste en lichtste True Wireless-oordopjes met ANC. Daarnaast krijg je een geweldig hifi-geluid, glasheldere gespreksweergave en een slimme, ergonomische pasvorm die prettig zit en goed aansluit.

De LinkBuds S is regen- en zweetbestendig. Je kunt hem niet onder de kraan afspoelen, maar wel gebruiken tijdens het hardlopen of sporten. De slimme Speak-to-Chat-functie pauzeert automatisch je muziek en zet het volume van je omgeving harder als je praat en een gesprek voert – handig voor onderweg en op kantoor. Als je wilt, kun je natuurlijk ook alleen het rechteroordopje gebruiken, bijvoorbeeld als je wilt bellen, maar tegelijkertijd wilt horen wat er om je heen gebeurt.

Je muziek klinkt beter met Sony’s unieke DSEE Extreme-technologie, gebaseerd op intelligente upsampling om het geluid van gecomprimeerde muziekbestanden hoorbaar te verbeteren. LDAC, nog een speciaal ontwikkelde audiotechnologie van Sony, zorgt ervoor dat je audio met hoge kwaliteit kunt streamen via Bluetooth.

De hele dag muziek – en meer

Met een accuduur van 6 uur (ANC actief) en nog eens 14 uur in het bijgeleverde oplaadetui weet je zeker dat je de hele dag ongestoord naar draadloos topgeluid kunt luisteren. Het opladen begint zodra je de oordopjes in het etui legt, en binnen 5 minuten zijn ze opgeladen voor een uur extra muziek.

De Sony LinkBuds S is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Inclusief bijpassend oplaadetui.

Speciaal afgestemd op jou en je omgeving

De Sony LinkBuds S maakt gebruik van geavanceerde, slimme technologieën – Adaptive Sound Control – om jou de best mogelijke luisterervaring te geven, waar je ook bent. Elk oordopje heeft geïntegreerde ANC-microfoons die de geluiden uit je omgeving optimaal dempen, zonder dat dit gevolgen heeft voor de geluidskwaliteit.

Het systeem herkent bovendien het geluid van verschillende omgevingen – bijvoorbeeld stemmen of verkeer – en past de noise-cancellation automatisch aan op de situatie, zodat je het verkeer op straat in de gaten kunt blijven houden.

Met de speciale Sony-app kun je de geïntegreerde noise-cancellation afstemmen op jouw persoonlijke smaak en behoefte, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel geluid je wilt elimineren. Je kunt zelfs kiezen of je alle geluiden evenveel wilt dempen, of stemmen beter door wilt laten komen. Zo kun je hem dus perfect instellen, voor onderweg in de trein of als je op je werk zit.

Slim en handig voor dagelijks gebruik met Speak-to-Chat en Quick Attention

Hoe goed de ANC ook is, soms wil je gewoon horen wat er om je heen gebeurt. Bijvoorbeeld als een collega op kantoor of de caissière in de supermarkt je wat wil vragen. De slimme Speak-to-Chat-functie pauzeert automatisch je muziek en zet het volume van je omgeving harder als je praat en een gesprek voert – echt heel handig als je de oordopjes niet uit wilt doen, bijvoorbeeld als je je handen vol hebt. Als het gesprek beëindigd is, gaat de muziek gewoon verder.

Speak-to-Chat maakt gebruik van een versnellingssensor op basis van spraakherkenningstechnologie, die geïntegreerde microfoons en sensoren combineert met geavanceerde audiotechnologie. Hierdoor kan de LinkBuds S je stem perfect herkennen en erop reageren als je met andere mensen communiceert.

Of je gebruikt Quick Attention. Als je dan het linkeroordopje van de LinkBuds S aanraakt wordt de muziek zachter gezet en hoor je de stemmen en geluiden om je heen – en als je het weer loslaat, is het gedaan met de rust. Ook de manier waarop je de koptelefoon kunt gebruiken om bijvoorbeeld je smartphone aan te sturen is heel slim. Je hoeft het aanraakgevoelige oordopje maar een paar keer aan te raken om je muziek te starten, stoppen, een ander nummer te kiezen, oproepen te beantwoorden of je favoriete voice-control te activeren.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Supercompact en comfortabel lichtgewicht ontwerp
 • Intelligente noise-cancellation (ANC) past zich automatisch aan de omgeving aan
 • Gebruiksvriendelijke touchbediening met automatische start-/stopfunctie
 • Speak-to-Chat / Quick Attention
 • Superieure gesprekskwaliteit met Precise Voice Pickup-technologie
 • DSEE Extreme (beter geluid voor gecomprimeerde muziekbestanden)
 • Bluetooth 5.2, incl. LDAC/AAC
 • Speelduur van maximaal 20 uur (6 uur + 14 uur uit oplaadetui)
 • Spatwaterbestendig ontwerp (IPX4)
 • Speciale app voor persoonlijke instellingen
 • Inclusief oordopjes in verschillende maten (rubber)
 • Snel toegang tot voice-control door oordopje aan te raken

Tegens

 • Niet bestand tegen volledige onderdompeling in water
 • Kan niet draadloos worden opgeladen
 • Geen Bluetooth aptX
 • Geen Multipoint Pairing (koppeling met 2 Bluetooth-apparaten tegelijk)
 • Oplader apart verkrijgbaar (de koptelefoon wordt geleverd met een USB-C-oplaadkabel)

Accessoires voor de Sony LinkBuds S

Technische specificaties

KoptelefoontypeIn-ear, True Wireless
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik20 - 20.000 Hz
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Bluetooth-versieJa - 5.2 ( LDAC, AAC, SBC )
Type/formaat driver5 mm - Dynamic driver
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten

A-3
Draadloze in-ear koptelefoon
€ 229 / Set