Skip to content
Sony KDL-32WD759 LED-TV

SonyKDL-32WD759LED-TV

Betaalbare Full-HD met alles wat je nodig hebt, zoals Wi-Fi en USB-opnamefunctie. Perfect voor in de keuken, slaapkamer enz.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

SONY KDL-32WD759 – 32” FULL-HD LED-TV MET USB-OPNAMEFUNCTIE EN WI-FI VOOR BUDGETPRIJS

De KDL-32WD759 is een 32” Full-HD LED-TV met een elegant ontwerp en echte Sony-kwaliteit tot in de kleinste details. Hij beschikt over veel Smart TV-functies via de ingebouwde draadloos-netwerkfunctionaliteit, en met de pauze-/opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt.

Let op: de ingebouwde stereoluidsprekers zijn vanwege het ultraplatte ontwerp erg klein, maar nog redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

HiFi Klubben: officiële Nederlandse dealer van Sony Onze concurrenten worden wel eens wanhopig als ze zien dat wij bij HiFi Klubben dezelfde lage prijzen hanteren, maar ook nog eens 5 jaar garantie bieden en 60 dagen omruiltijd - gratis! In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen. Daarom voor de duidelijkheid: alle TV’s die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs en zijn Ziggo CI+ gecertificeerd. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten, zoals geadviseerd door Samsung, LG of SONY. Laat je dus niks wijsmaken!

Highlights

  • Full HD-resolutie
  • Mooie finish van metaal
  • Sony Smart TV
  • Geïntegreerde draadloos-netwerkfunctie (Wi-Fi)
  • Geïntegreerde DVB-T2-, DVB-C- en DVB-S2-tuners
  • Pauze-/opnamefunctie via USB

Technische specificaties

Full / edge backlightEdge Backlight
Game modeNee

Accessoires voor de Sony KDL-32WD759

Aanbevolen producten