Skip to content
Sony
LED-TV

Sony KDL-32WD759

€ 439,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

32” (81 cm) Full-HD LED-TV met alles wat je nodig hebt. Hij heeft 2x HDMI, 2x USB met opnamefunctie en geïntegreerde Wi-Fi. Geschikt voor VESA 300x200. Afmetingen (incl. tafelstandaard):71,7 x 47,4 x 21,8 cm (BxHxD).

Bekijk ze hier:

Beschrijving

SONY KDL-32WD759 – 32” FULL-HD LED-TV MET USB-OPNAMEFUNCTIE EN WI-FI VOOR BUDGETPRIJS

  • Full HD-resolutie
  • Mooie finish van metaal
  • Sony Smart TV
  • Geïntegreerde draadloos-netwerkfunctie (Wi-Fi)
  • Geïntegreerde DVB-T2-, DVB-C- en DVB-S2-tuners
  • Pauze-/opnamefunctie via USB
De KDL-32WD759 is een 32” Full-HD LED-TV met een elegant ontwerp en echte Sony-kwaliteit tot in de kleinste details. Hij beschikt over veel Smart TV-functies via de ingebouwde draadloos-netwerkfunctionaliteit, en met de pauze-/opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt.

Let op: de ingebouwde stereoluidsprekers zijn vanwege het ultraplatte ontwerp erg klein, maar nog redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

HiFi Klubben: officiële Nederlandse dealer van Sony Onze concurrenten worden wel eens wanhopig als ze zien dat wij bij HiFi Klubben dezelfde lage prijzen hanteren, maar ook nog eens 5 jaar garantie bieden en 60 dagen omruiltijd - gratis! In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen. Daarom voor de duidelijkheid: alle TV’s die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs en zijn Ziggo CI+ gecertificeerd. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten, zoals geadviseerd door Samsung, LG of SONY. Laat je dus niks wijsmaken!

Netflix – toegang tot alle films via streaming Spotify en andere streamingservices hebben de manier waarop we naar muziek luisteren veranderd, en als bezitter van een KDL-32WD759 heb je zelfs toegang tot videostreaming via bijvoorbeeld Netflix. Met een Netflix-abonnement kun je kiezen uit een eindeloze hoeveelheid films en TV-series op internet, met een weergaloos beeld en geluid. Streamingservices zijn ook de eerste plek waar echt 4K/UHD-materiaal aangeboden gaat worden (Netflix).

Game Mode – gaming op een groot scherm Als je spelcomputer of PC direct via HDMI op de TV is aangesloten, kun je Game Mode in het menu selecteren. Dan slaat het beeldsignaal een aantal geïntegreerde processoren in de TV over, waardoor je een snellere respons krijgt – net als op je PC-monitor. En je hoeft het per ingang maar één keer in te stellen.

Photo Share – de nieuwe manier om foto’s te delen met je gezin en vrienden Met de slimme Photo Share-app van Sony wordt het veel gemakkelijker en leuker om te kijken naar de foto’s die jij en de rest van je gezin op hun smartphone of tablet hebben staan. Open de app op TV en klik naar het eigen netwerk van de TV. Vervolgens kan iedereen de geselecteerde foto’s direct op het scherm bekijken – en elkaars meesterwerken downloaden met maximale resolutie!

Photo Share is een totaal nieuwe manier om foto’s te delen, leuker dan ooit. Het werkt met vrijwel alle smartphones/tablets, en je hoeft niet eens in te loggen op een netwerk of een wachtwoord in te voeren. Een erg handige functie waarmee Sony zich duidelijk onderscheidt van de concurrentie.

Opnemen en pauzeren via USB – TV-kijken als het jou uitkomt Met de KDL-32WD759 kun je TV-programma’s pauzeren, terugspoelen of opnemen om ze later te bekijken. Je hebt alleen een harde schijf (USB) nodig, die tegenwoordig niet meer dan een paar tientjes kost. En als hij eenmaal aangesloten en geformatteerd is, heb je er geen omkijken meer naar.

De opname- en pauzefunctie geeft heel veel vrijheid omdat de uitzendtijden van favoriete programma’s niet meer bepalend zijn. En als de telefoon gaat midden in een voetbalwedstrijd, zet je de uitzending gewoon even op pauze of je spoelt terug als je klaar bent. En alles wat er in een week moet worden opgenomen kan supersnel worden geprogrammeerd met de elektronische programmagids (EPG).

Denk er aan dat je alleen kunt opnemen via de geïntegreerde digitale TV-tuner. Je kunt dus geen opnames maken van externe videostreaming (zoals Netflix) of blu-ray.

Haarscherpe digitale beeldkwaliteit via antenne, kabel en satelliet De KDL-32WD759 heeft geïntegreerde DVB-T2-, DVB-C- en DVB-S2-tuners voor haarscherp digitaal beeld zonder vervorming (incl. HDTV) via de antenne, kabel of satelliet (Canal Digitaal). Je hebt ook geen aparte tuner met extra afstandsbediening meer nodig om te genieten van prachtig digitaal beeld.

Accessoires voor de Sony KDL-32WD759

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
€ 459 / Stuk

Technische specificaties

Game modeNee
Full / edge backlightEdge Backlight

Aanbevolen producten