Skip to content

SonyKD-85XH9505TV

High-end 4K/UHD-TV met schitterende beeldkwaliteit, Full Backlight LED en 4K X1 Ultimate-processor. Een oogverblindende TV!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony KD-85XH9505 – high-end 85” UHD/4K-TV met Full Backlight, X-tended Dynamic PRO en X1 Ultimate-processor voor extreme beeldkwaliteit

De KD-85XH9505 is een exclusieve high-end 85” 4K LED-TV met de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van Sony’s unieke Triluminos LED-paneel. Dit topmodel is voorzien van Full Backlight LED-achtergrondverlichting die via Local Dimming zorgt voor een ultranauwkeurige controle van het licht op het hele scherm. Hij heeft een schitterende lichtsterkte en contrastweergave waar maar weinig OLED-TV’s tegenop kunnen.

X-tended Dynamic Range PRO en de geavanceerde 4K X1 Ultimate-processor van Sony zorgen ervoor dat ook niet-UHD-beelden (HDTV, blu-ray enzovoort) geüpscaled en optimaal bewerkt worden.

Je kunt de TV aansturen via Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening. Dankzij Android TV en Chromecast built-in krijg je een heleboel leuke Smart TV-functies. Hij heeft twee TV-tuners en met de opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt.

De Sony KD-85XH9505 is verkrijgbaar in zwart metaal. Inclusief afstandsbediening met metalen finish.

Let op: de geïntegreerde luidsprekers zijn redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Highlights

  • Full Backlight 4K LED met Local Dimming
  • X-tended Dynamic Range PRO / X1 Ultimate-beeldverwerking
  • Geïntegreerde microfoon voor voice-control.
  • Android TV met Chromecast built-in
  • Afstandsbediening met exclusieve finish van metaal en knoppen met achtergrondverlichting

Technische specificaties

Hoogte met standaard (cm)117,9
StreamingdienstenNetflix, HBO, Viaplay, Youtube , Amazon Prime Video, HbbTV
TechnologieënAlexa, Google Assistant

Accessoires voor de Sony KD-85XH9505

Aanbevolen producten