Skip to content
Sony KD-49XH9505 TV

SonyKD-49XH9505TV

High-end 4K/UHD-TV met schitterende beeldkwaliteit, Full Backlight LED en 4K X1 Ultimate-processor. Een oogverblindende TV!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony KD-49XH9505 – high-end 49” UHD/4K-TV met Full Backlight, X-tended Dynamic PRO en X1 Ultimate-processor voor extreme beeldkwaliteit

De KD-49XH9505 is een exclusieve high-end 49” 4K LED-TV met de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van Sony’s unieke Triluminos LED-paneel. Dit topmodel is voorzien van Full Backlight LED-achtergrondverlichting die via Local Dimming zorgt voor een ultranauwkeurige controle van het licht op het hele scherm. Hij heeft een schitterende lichtsterkte en contrastweergave waar maar weinig OLED-TV’s tegenop kunnen.

X-tended Dynamic Range PRO en de geavanceerde 4K X1 Ultimate-processor van Sony zorgen ervoor dat ook niet-UHD-beelden (HDTV, blu-ray enzovoort) geüpscaled en optimaal bewerkt worden.

En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening. Dankzij Android TV en Chromecast built-in krijg je een heleboel leuke Smart TV-functies. Hij heeft twee TV-tuners en met de opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt.

De Sony KD-49XH9505 is verkrijgbaar in zwart metaal. Inclusief afstandsbediening met voice-control.

Let op: de geïntegreerde luidsprekers zijn redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Highlights

  • Full Backlight 4K LED met Local Dimming
  • X-tended Dynamic Range PRO / X1 Ultimate-beeldverwerking
  • Klaar voor voice-control (Google Assistant)
  • Android TV met Chromecast built-in
  • Afstandsbediening met voice-control

Technische specificaties

Hoogte met standaard (cm)69,9
StreamingdienstenNetflix, HBO
TechnologieënAlexa, Google Assistant

Accessoires voor de Sony KD-49XH9505

Aanbevolen producten