Skip to content
Sony KD-65XF9005 TV

SonyKD-65XF9005TV

4K-topmodel met schitterend ontwerp van metaal. Geavanceerde Full Backlight LED en 4K X1 Extreme-processor voor een ongekende beeldkwaliteit.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony KD-65XF9005 – 65” high-end UHD/4K LED-TV met Full Backlight LED, 4K X1 Extreme-processor, HDR, exclusieve finish van metaal, twee TV-tuners en Android TV met Chromecast built-in

De KD-65XF9005 is een exclusieve high-end 4K-TV met de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van Sony’s unieke Triluminos LED-paneel. Dit topmodel is voorzien van Full Backlight LED-achtergrondverlichting die via Local Dimming zorgt voor een ultranauwkeurige controle van het licht op het hele scherm. Hij heeft een schitterende lichtsterkte en contrastweergave waar maar weinig OLED-TV’s tegenop kunnen. 

De geavanceerde 4K X1 Extreme-processor van Sony zorgt ervoor dat ook niet-UHD-beelden geüpscaled en optimaal bewerkt worden, zodat ze worden weergegeven met een prachtige kwaliteit. Je zult versteld staan van de extra kwaliteit die op deze manier uit bijvoorbeeld een gewone blu-ray- of DVD-film gehaald kan worden.

Dankzij Android TV en Chromecast built-in krijg je een heleboel leuke Smart TV-functies. Hij heeft twee TV-tuners en met de pauze-/opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt.

Let op: de geïntegreerde stereoluidsprekers zijn vanwege het platte ontwerp erg klein, maar nog redelijk geschikt voor doorsneefuncties, zoals nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

HiFi Klubben: officiële Nederlandse dealer van Sony Onze concurrenten worden wel eens wanhopig als ze zien dat wij bij HiFi Klubben dezelfde lage prijzen hanteren, maar ook nog eens 5 jaar garantie bieden en 60 dagen omruiltijd - gratis! In hun wanhoop gaan onze collega’s dan wel eens gekke dingen roepen. Daarom voor de duidelijkheid: alle TV’s die wij leveren komen van de officiële Nederlandse distributeurs en zijn Ziggo CI+ gecertificeerd. In het geval van reparaties maken wij gebruik van de officiële Nederlandse reparatiediensten, zoals geadviseerd door Samsung, LG of SONY. Laat je dus niks wijsmaken!


Highlights

  • Triluminos-paneel met HDR, Full Backlight LED en Local Dimming
  • 4K X1 Extreme-processor
  • Exclusief ontwerp van metaal
  • USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner
  • Android TV met Chromecast built-in

Video's over de Sony KD-65XF9005

Technische specificaties

Full / edge backlightFull Backlight

Accessoires voor de Sony KD-65XF9005

Aanbevolen producten