Skip to content
Sony KD-65X89J UHD-TV

SonyKD-65X89JUHD-TV

65” 4K/UHD–TV met geweldige beeldkwaliteit, Google TV en opnamefunctie via USB. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte TV-ervaring.
stuk€ 1.099,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony KD-65X89J - 65” UHD/4K LED-TV met Edge-LED, X1-processor en Google TV

De KD-65X89J is een mooie en superslanke 65” 4K LED-TV met de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van Sony’s unieke Triluminos Pro LED-paneel en een geavanceerde X1-processor. Hij heeft alles wat maar nodig is voor schitterende TV- en filmbeelden. En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening (of een aparte smart-luidspreker).

Eindeloos veel entertainment met Google TV

De Sony KD-65X89J heeft geïntegreerde Google TV, voor heel veel Smart TV-functies en heel veel gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Hiermee heb je alles binnen handbereik en haal je veel meer uit je Smart TV dan met het vorige Android TV-platform. Dankzij de USB-opnamefunctie kun je zelf kiezen wanneer je naar je favoriete programma’s op de reguliere TV-zenders wilt kijken.

Let op: HiFi Klubben adviseert je altijd om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten op de TV, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Meer informatie volgt.

Sony KD-65X89J UHD-TV

Highlights

  • 4K Triluminos Pro Edge-LED met Frame Dimming
  • 4K Bravia X1-processor
  • Klaar voor voice-control (Google Assistant)
  • Google TV
  • USB-opnamefunctie

Technische specificaties

Beeldformaat 65"
Full / edge backlightEdge Backlight
Game modeJa
Resolutie4K Ultra HD

Accessoires voor de Sony KD-65X89J

Aanbevolen producten