Skip to content
Sony KD-49XG9005 UHD-TV

SonyKD-49XG9005UHD-TV

Exclusieve 4K/UHD-TV met een schitterende beeldkwaliteit, Full Backlight LED en 4K X1 Extreme-processor. Een ongekende TV-belevenis!

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sony KD-49XG9005 – 49” UHD/4K LED-TV met Full Backlight LED, 4K X1 Extreme-processor, exclusieve finish van metaal, twee TV-tuners en Google Assistant-voice-control

De KD-49XG9005 is een exclusieve 4K-TV met de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van Sony’s unieke Triluminos LED-paneel. Dit luxemodel is voorzien van Full Backlight LED-achtergrondverlichting die via Local Dimming zorgt voor een ultranauwkeurige controle van het licht op het hele scherm.

En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en een aparte smart-luidspreker (apart verkrijgbaar). De functie werkt al, maar Google moet hem nog wel even in Nederland activeren.

HDR-beeldkwaliteit en Android TV met Chromecast built-in De KD-49XG9005 ondersteunt de HDR-standaard, zodat je echt het maximale kunt halen uit de digitale technologie van nu en straks. De geavanceerde 4K X1 Extreme-processor van Sony zorgt ervoor dat ook niet-UHD-beelden (HDTV, blu-ray enzovoort) geüpscaled en optimaal bewerkt worden.

Dankzij Android TV en Chromecast built-in krijg je een heleboel leuke Smart TV-functies. Hij heeft twee TV-tuners en met de pauze-/opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt.

Let op: de geïntegreerde stereoluidsprekers zijn vanwege het ultraplatte ontwerp erg klein, maar nog redelijk geschikt voor doorsneefuncties, zoals nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Highlights

  • Triluminos-paneel met Full Backlight LED en Local Dimming
  • 4K X1 Extreme-beeldprocessor
  • Exclusief ontwerp van metaal
  • Klaar voor voice-control (Google Assistant)
  • USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner

Video's over de Sony KD-49XG9005

Technische specificaties

DVB-C tunerJa
DVB-S tunerJa
DVB-T tunerJa
Hoogte met standaard (cm)69,9
Schermformaat49
StreamingdienstenNetflix, Youtube , HbbTV
VESA300x300
Wall bracket includedNee

Accessoires voor de Sony KD-49XG9005

Aanbevolen producten