Skip to content

SonyKD-43XH8599TV

43” UHD/4K LED-TV met HDR-beeldkwaliteit en elegante finish van metaal. Inclusief Android TV met Chromecast built-in, USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner en voice-control via Google Assistant. Een unieke TV.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

SONY KD-43XH8599 – exclusieve 43” 4K LED-TV met een mooie metalen finish, Google-voice-control, Android TV met Chromecast built-in en USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner

De KD-43XH8599 is een mooie 43” 4K/UHD-TV met de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van Sony’s unieke Triluminos LED-paneel. Hij heeft alles wat je nodig hebt voor schitterende TV- en filmbeelden.

Dankzij Android TV en Chromecast built-in krijg je een heleboel leuke Smart TV-functies. Hij heeft twee TV-tuners en met de pauze-/opnamefunctie via USB kun je zelf bepalen wanneer je naar je favoriete programma’s kijkt. En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening (of een aparte smart-luidspreker).

De Sony KD-43XH8599 is verkrijgbaar in zwart metaal.

Let op: de geïntegreerde luidsprekers zijn redelijk geschikt voor doorsneefuncties als nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je echter om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de mooie beeldkwaliteit van bijvoorbeeld films.

Sony KD-43XH8599 TV

Highlights

  • 4K Triluminos Edge-LED met Frame Dimming
  • Elegant ontwerp met metalen finish
  • Mogelijkheid voor voice-control (Google Assistant)
  • Android TV met Chromecast built-in
  • Pauze-/opnamefunctie via USB en dubbele TV-tuner

Technische specificaties

StreamingdienstenSpotify, Deezer, Netflix, HBO, Youtube , Tunein, Videoland, Amazon Prime Video, NLziet, Pathe thuis
TechnologieënAlexa, Android TV, Google Assistant

Accessoires voor de Sony KD-43XH8599

Aanbevolen producten

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
€ 749,00 / € 995,00 / stuk
106
DALI KATCH ONE Soundbar
Soundbar
€ 749,00 / stuk
4