Skip to content
Sennheiser
Draadloze in-ear koptelefoon (set)

Sennheiser MOMENTUM True Wireless

€ 238,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Gebruiksvriendelijke True Wireless-hoofdtelefoon met touchcontrol en goed geluid. Supersnel Bluetooth-signaal voor synchroon filmgeluid van PC/Mac.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sennheiser MOMENTUM True Wireless – volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon met touchcontrol, goed geluid en synchroon filmgeluid vanaf een smartphone of PC/Mac

  • Geïntegreerde Bluetooth-versie: 5.0 (incl. aptX Low Latency en Apple AAC)
  • Touchcontrol op oordopjes voor muziek, oproepen, voice-control en achtergrondgeluid via microfoon.
  • Schitterend geluid voor een True Wireless-hoofdtelefoon
  • Muziek wordt automatisch gepauzeerd als je de oordopjes uit je oren haalt
  • Supersnel Bluetooth-signaal voor synchroon filmgeluid van smartphone, tablet of computer
De MOMENTUM True Wireless is een gebruiksvriendelijke en volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon met een goed geluid en supersnel Bluetooth – ideaal voor muziek en entertainment als je onderweg bent.

De MOMENTUM True Wireless heeft oordoppen met touchcontrol zodat je muziek en oproepen kunt regelen zonder dat je naar de juiste knoppen hoeft te zoeken. Ook kun je de Transparent Hearing-functie activeren, die het geluid uit je omgeving doorlaat, bijvoorbeeld als je in druk verkeer rijdt of loopt. En als je je handen vrij wilt houden, kun je voice-control met Google Assistant, Amazon Alexa of Siri activeren.

Als je graag naar muziek luistert op je werk, of op andere plekken waar je regelmatig onderbroken wordt, dan is de automatische pauzefunctie echt heel handig. De MOMENTUM True Wireless stopt de muziek namelijk als je de oordopjes uit je oren haalt. Als je weer klaar bent, kun je dus gewoon verder gaan waar je gebleven was.

Goed geluid voor films en muziek voor onderweg
De MOMENTUM True Wireless klinkt belachelijk goed voor een True Wireless-hoofdtelefoon en ondersteunt de allernieuwste Bluetooth-formaten, zodat je kunt genieten van de beste draadloze geluidskwaliteit.

Door het supersnelle Bluetooth-signaal is de MOMENTUM True Wireless heel geschikt voor draadloos filmgeluid, bijvoorbeeld als je een serie wilt kijken op je PC/Mac als je in de trein zit. Dan hebben andere draadloze hoofdtelefoons vaak moeite om het geluid synchroon te houden.

De MOMENTUM True Wireless heeft tot wel 4 uur speelduur zonder opladen. En je kunt de oordopjes nog eens twee keer opladen met het bijgeleverde oplaadetui, waardoor je altijd 12 uur muziek bij je hebt. Een leuk detail: het oplaadetui heeft een mooie stoffen bekleding.

De Sennheiser MOMENTUM True Wireless is verkrijgbaar met een zilverkleurige finish. Inclusief oplaadetui, USB-C-oplaadkabel en 4 paar oordopjes van siliconen.

Technische specificaties

Frequentiebereik5-21.000 Hz
MicrofoonJa
Bluetooth-versieJa - 5 ( aptX, Apple AAC )