Skip to content
Sennheiser
Draadloze koptelefoon

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless

€ 399,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Exclusieve hoofdtelefoon met slimme ANC die zich aanpast aan de omgeving. Schitterend geluid en een mooi ontwerp van roestvrij staal en leer.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless – draadloze hoofdtelefoon met schitterend geluid en een mooi ontwerp

 • Schitterende geluidskwaliteit
 • Slimme noise-cancellation (ANC)
 • Opvouwbaar ontwerp van roestvrij staal en echt leer
 • Eenvoudige activering van voice-control (Google Assistant, Siri en Amazon Alexa)
 • Kan worden opgezocht met de Tile-app als je hem kwijtraakt
De Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless is een exclusieve, draadloze over-ear hoofdtelefoon met noise-cancellation (ANC) en de geluidskwaliteit van Sennheiser – dus een dynamische, diepe bas en mooie details. Met deze hoofdtelefoon kan je muziek niet hard genoeg staan.

De MOMENTUM 3 Wireless heeft slimme ANC die zich aanpast aan de omgeving, zodat je ook in de trein of het vliegtuig ongestoord kunt luisteren. Ontspan of gebruik voice-control om je berichten hardop voor te lezen of de weg te vinden naar je volgende afspraak – zodat je goed voorbereid bent op een drukke dag.

Het ontwerp van roestvrij staal en echt leer en de oorschelpen met het Sennheiser-logo in aluminium laten zien dat dit een exclusief product is waar je nog jaren plezier van hebt.

Je hoofdtelefoon vinden met Tile De MOMENTUM 3 Wireless is voorzien van het slimme Tile-systeem. Dat betekent dat je de hoofdtelefoon kunt bellen via de Tile-app als je hem niet kunt vinden. Vervolgens laat hij een hard signaal horen, of je kunt zien waar hij is op een landkaart.

En als hij gestolen is, kun je dat ook melden in de Tile-app. De volgende keer dat je hoofdtelefoon in de buurt komt van iemand die ook Tile gebruikt, wordt de locatie ervan in de app geregistreerd, zodat je kunt zien waar deze zich bevindt.

De Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless is verkrijgbaar in zwart of wit. Inclusief etui en oplaadkabel.

Rustig werken met slimme noise-cancellation De MOMENTUM 3 Wireless is een over-ear hoofdtelefoon met comfortabele oorkussens van echt leer. Dat zorgt er al voor dat omgevingsgeluiden worden buitengesloten, en de rest neemt de slimme noise-cancellation voor zijn rekening – die past zich namelijk aan de omgeving aan.

Als je bijvoorbeeld met de trein reist, analyseert deze hoofdtelefoon het geluid en past zich hierop aan. En als je dan op kantoor komt, herkent de hoofdtelefoon de nieuwe omgeving en past de ANC-instellingen automatisch aan.

Heel gebruiksvriendelijk en persoonlijk aanpasbaar De MOMENTUM 3 Wireless gaat automatisch aan als je hem openklapt. Wil je iets zeggen tegen een collega? Hang hem dan om je nek en de muziek stopt automatisch. En als je weer klaar bent om verder te luisteren, gaat hij automatisch verder waar je gebleven was.

Heb je een vergadering of pauze nodig? Als je de MOMENTUM 3 Wireless opvouwt, stopt de muziek en gaat hij automatisch uit. En als je hem weer openklapt, gaat hij weer aan en kun je gewoon verder luisteren (als Bluetooth en de app nog steeds geactiveerd zijn) – ook na een paar dagen.

De MOMENTUM 3 Wireless heeft drie knoppen op de rechteroorschelp voor gesprekken, muziek, volume en Bluetooth. Met de Smart Control-app van Sennheiser kun je de equaliser, noise-cancellation en Transparent Hearing instellen en de software updaten.

De accu van de MOMENTUM 3 Wireless gaat tot wel 17 uur mee met Bluetooth en ANC actief, zodat je uren kunt luisteren naar je favoriete muziek op een exclusieve hoofdtelefoon. En als je dan toch zonder stroom komt te zitten, kun je gewoon verder luisteren met de bijgeleverde kabel – of hem binnen 3,5 uur opladen.

De hoofdtelefoon ondersteunt Bluetooth aptX en AAC, voor perfect geluid via Android en iOS. Met aptX Low Latency krijg je ook heel goed filmgeluid via Android.


HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Exclusief ontwerp van roestvrij staal en echt leer
 • Schitterende geluidskwaliteit
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Opvouwbaar ontwerp
 • Kan worden opgezocht met de Tile-app als je hem kwijtraakt
 • Kan ook gebruikt worden met kabel
 • Eenvoudige activering van voice-control (Google Assistant, Siri en Amazon Alexa)

Tegens

 • Sommige andere modellen hebben nog betere ANC en/of zijn lichter
 • Niet geschikt voor sportief gebruik

Accessoires voor de Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless

Technische specificaties

KoptelefoontypeOver-ear
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik6-22.000 Hz
MicrofoonJa
Bluetooth-versieJa - 5 ( aptX, aptX Low Latency )
Afspelen via USBJa

Aanbevolen producten