Skip to content
Samsung
Beamer

Samsung The Premiere LSP7T

€ 2.599,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
 Te ervaren in
Een echte bioscoopervaring zonder gedoe. Deze 4K-projector van Samsung met slimme TV-functies neemt bijna geen ruimte in. Eenvoudige installatie.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Samsung The Premiere – 4K-laserprojector

 • 4K Ultra High Definition
 • Laserprojector met lange gebruiksduur
 • Filmmaker Mode
 • Erg lichtsterk, hoog contrast
 • Geïntegreerde smart-functies
 • Kan heel dicht tegen de muur worden geplaatst

The Premiere LSP7T is gemaakt voor echte liefhebbers, maar heel eenvoudig in het gebruik. Zet hem op een kast of boekenplank en ga lekker in de bank zitten met popcorn en Netflix. Klaar!

De LSP7T heeft alle technische functies die je mag verwachten van een exclusieve projector: DLP (Digital Light Processing) voor een mooi contrast en perfect zwartniveau, 4K Ultra High Definition en een lichtsterkte die vergelijkbaar is met die van de beste TV’s, dankzij laserprojectie.

Tel daarbij alle smart-functies op die je TV ook heeft, een geïntegreerde soundbar, draadloze schermspiegeling en Filmmaker Mode – en dan weet je dat deze projector alles kan wat grote, lompe TV’s ook kunnen – maar dan beter en goedkoper.

Kan heel dicht tegen de muur worden geplaatst

De meeste projectoren moeten op een paar meter afstand van de muur worden geplaatst om een mooi, groot beeld te geven. Maar de slimme projectoren van Samsung zijn van het type ‘ultra short throw’. Een afstand van slechts 25 cm is genoeg om een beeld te krijgen met een dwarsdoorsnede van 90”. En met een afstand van 41,5 cm krijg je een echte 120”-bioscoopervaring. Je hoeft de woonkamer dus niet opnieuw in te richten of een ophangsysteem aan het plafond te bevestigen. Een plekje in de boekenkast is voldoende.

En je hebt ook geen gigantisch scherm nodig – ook al krijg je dan wel beter beeld. Je kunt gewoon een witte muur gebruiken. De Samsung The Premiere is daarmee ideaal voor mensen die liever films kijken dan dat ze sleutelen aan een technische installatie.

Laserprecisie

De Samsung The Premiere heeft een laser als lichtbron. En die levert een lichtsterkte van 2200 lumen. Je kunt dus een gigantisch groot beeld krijgen, zonder dat je de kamer hoeft te verduisteren. En je hebt er langer plezier van. De laser gaat namelijk tien keer langer mee dan de lamp van een gewone projector.

Filmmaker Mode

Bekijk de film zoals de regisseur het bedoeld heeft. Met Filmmaker Mode worden alle ‘beeldverbeteringen’ en de ‘smoothing’ van bewegingen uitgeschakeld. Zo wordt je film precies zo scherp en rauw weergegeven als Martin Scorsese, Christopher Nolan, James Cameron enz. het bedoelden toen ze ‘Action!’ schreeuwden op de filmset. Filmmaker Mode is een nieuwe functie die je alleen tegenkomt op de allernieuwste TV’s. Samsung The Premiere is de eerste projector met Filmmaker Mode.

Goed geïntegreerd geluid

Je hebt vast wel gemerkt dat het geluid uit een moderne TV vaak net zo plat is als het beeldscherm zelf. Maar dat geldt niet voor de Samsung The Premiere – die heeft namelijk een geïntegreerd 2.2-audiosysteem met een vermogen van 30 watt. Zo krijg je een geluidskwaliteit die in de buurt komt van een (compacte) soundbar. Maar wij adviseren je natuurlijk om een echte surroundinstallatie te kopen, die past bij het schitterende beeld.

Net zo slim als een Smart TV

Met een goede projector krijg je een bioscoopervaring waar geen enkele TV tegenop kan. Maar als je even wilt ontspannen met een Netflix-serie of het nieuws wilt kijken, heb je hulp van buitenaf nodig.

De Samsung The Premiere heeft dezelfde functies als de Smart TV’s van Samsung. Hij ondersteunt dus je favoriete streamingservices en apps.

Dat geldt ook voor de communicatie met je mobiel, of je nu een iPhone of Android gebruikt. En omdat hij AirPlay 2 ondersteunt en het beeldscherm van je mobiel kan spiegelen, is hij net net zo gemakkelijk te gebruiken als een TV.

Projector aansturen met je stem

Als je de afstandsbediening weer eens kwijt bent, kun je de Samsung The Premiere ook met je stem bedienen. Hij is voorzien van de stemassistenten Amazon Alexa en Samsung Bixby, zodat je een andere zender kunt kiezen, apps kunt openen of films kunt zoeken met je stem. Dat moet dan wel in het Engels, omdat de geïntegreerde voice-control op dit moment nog geen Nederlands ondersteunt. Daar staat tegenover dat je Bixby wel kunt gebruiken om je Chinees of Koreaans te oefenen.

Samsung The Premiere LSP7T Beamer

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Ultrascherp beeld met 4K-resolutie
 • Eenvoudige installatie, kan dicht tegen de muur worden geplaatst
 • Filmmaker Mode
 • Met laser, voor lange levensduur van ‘lamp’
 • Geïntegreerde smart-functies
 • Geïntegreerde 30W 2.2-luidsprekers

Tegens

 • Beperkt beeldformaat
 • De geïntegreerde luidsprekers zijn geen alternatief voor een echte home-cinema
 • Geen Nederlandstalige voice-control

Accessoires voor de Samsung The Premiere LSP7T

Technische specificaties

Resolutie4K Ultra HD

Aanbevolen producten