Skip to content
Samsung QE75Q77T

SamsungQE75Q77T

75” 4K/UHD QLED-TV met Edge-LED, Ambient Mode, voice-control, AirPlay 2 en een handige USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner.
Dit product is niet meer leverbaar

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk ons actueel aanbod van %1 hier.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Samsung QE75Q77T – 75” 4K/UHD QLED-TV met Edge-LED, mooi ontwerp, voice-control, AirPlay 2, eARC en USB-opnamefunctie met dubbele TV-tuner

De QE75Q77T is een geavanceerde 75” 4K QLED-TV met Edge-LED-beeldpaneel, Supreme UHD Dimming, voice-control, AirPlay2, dubbele TV-tuner, Ambient Mode, elegant ontwerp en een Bluetooth smart-remote. Een fantastische TV met alle functies die je maar nodig hebt.

Beter geluid met eARC
En als extra feature is de QE75Q77T dit jaar voorzien van eARC, zodat je ongecomprimeerd surroundgeluid, incl. Dolby Atmos, via de aangesloten HDMI-kabel kunt doorsturen naar een bijpassende soundbar. En je kunt alles bedienen met je stem dankzij de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening (Google Assistant / Amazon Alexa).
De QE75Q77T is verkrijgbaar in het zilver (Eclipse Silver). Inclusief Bluetooth-gebaseerde smart-remote. Als je toch liever een traditionele IR-afstandsbediening met druktoetsen wilt, kun je deze bijkopen (TM1240A).

Let op: de geïntegreerde stereoluidsprekers zijn vanwege het ultraplatte ontwerp erg klein, maar nog redelijk geschikt voor doorsneefuncties, zoals nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de uitstekende beeldkwaliteit.

Highlights

  • Edge-LED 4K/UHD QLED met Supreme UHD Dimming
  • Bluetooth Smart Control
  • Voice-control via geïntegreerde microfoon (Google Assistant, Amazon Alexa)
  • eARC voor eenvoudige overdracht van HD-geluid en Dolby Atmos van de TV naar een soundbar of installatie
  • Pauze-/opnamefunctie via USB en dubbele TV-tuner

Technische specificaties

ProductScreensizeTv75
ProductStreamingServicesSpotify, Deezer, Netflix, HBO, Youtube , Tunein, Videoland, Amazon Prime Video, NLziet, Pathe thuis

Accessoires voor de Samsung QE75Q77T

Aanbevolen producten