Skip to content
Samsung
QLED-TV

Samsung The Frame QE75LS03T

€ 2.799,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

The Frame, een televisie zo mooi als een schilderij. Sluit naadloos aan op de wand en heeft een elegant design met verwisselbare lijsten.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

SAMSUNG THE FRAME QE75LS03T - MOOIE ELEGANTE 75" TV DIE JE ALS EEN SCHILDERIJ AAN DE MUUR HANGT. PERSONALISEER MET VERWISSELBARE LIJSTEN.

  • Elegant design, ziet eruit als een schilderij
  • Automatische aan- en uitschakeling dankzij de bewegingszensor
  • QLED 4K scherm met Quantum HDR
  • Aparte box voor slechts één signaalkabel naar de TV (One-Connect box)
  • De vloerstandaard ‘Studio’ is apart verkrijgbaar
  • Inclusief SmartRemote met mooie finish (traditionele IR-afstandsbediening apart verkrijgbaar)
  • Nu met één gratis lijst naar keuze en 3 maanden Art Store cadeau (actie t/m 31-12-2020)
De Samsung The Frame is een elegante QLED tv die je als een schilderij aan de muur hangt. Met de Art modus geeft het scherm een foto of schilderij naar keuze weer. Kies uit meer dan 100 verschillende kunstwerken of foto's binnen 10 categorieën. Als je liever naar je eigen afbeeldingen kijkt, stuur je ze via de Smart View app naar het scherm. De ingebouwde sensor past de schermhelderheid naar de omgeving aan. Hierdoor lijkt de afbeelding extra realistisch. De 4K tv beschikt over een 10 bit paneel waarop je eenvoudig naar HDR beelden kijkt. Op deze manier geniet je van een gedetailleerde beeldweergave met een levensecht kleurbereik.
QLED – de beste TV-technologie volgens Samsung
De ledkristallen in een LED-TV van Samsung zijn extreem geavanceerd. En de lichtsterkte en dynamiek van een QLED-paneel zijn al even spectaculair. Daarnaast krijg je een zwartweergave en kijkhoek die heel dicht in de buurt van OLED komen; geen wonder dus dat Samsung QLED ziet als de TV-technologie van de toekomst.

HDR – realistischer dan ooit
HDR (High Dynamic Range) haalt het maximale uit UHD-TV en geeft TV’s een beeldkwaliteit die tot nog toe onmogelijk was. Echt HDR-materiaal – dat wil zeggen, HDR vanaf de opname tot de uiteindelijke weergave – heeft een veel realistischer beeld, met helderder wit en dieper zwart, en een prachtige detaillering, helderheid en contrastweergave over het volledige scherm.

HDR geeft geen hogere resolutie (meer pixels) in vergelijking met UHD/4K, maar geeft je TV-ervaring een compleet nieuwe dimensie. Er zijn al UHD-blu-rays met HDR te koop, en streamingservices zoals Netflix en Amazon hebben al UHD-titels met HDR. Probeer het zelf maar eens en ontdek hoe mooi echte UHD-TV kan zijn.

Accessoires voor de Samsung The Frame QE75LS03T

Technische specificaties

TechnologieënAlexa, Google Assistant
StreamingdienstenSpotify, Deezer, Netflix, HBO, Youtube , Tunein, Videoland, Amazon Prime Video, NLziet, Pathe thuis
Hoogte met standaard (cm)100,5

Aanbevolen producten