Skip to content
Samsung QE65Q90T QLED-TV

SamsungQE65Q90TQLED-TV

Luxueuze 65” 4K/UHD QLED-TV met Full Backlight, Ambient Mode, voice-control, AirPlay 2 en een exclusief ontwerp van metaal.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Samsung QE65Q90T – luxueus 65” 4K/UHD QLED-topmodel met exclusief ontwerp van metaal, Full Backlight, Ultimate UHD Dimming, voice-control, AirPlay 2 en eARC

De QE65Q90T is een exclusieve 65” 4K QLED-TV met Full Backlight-beeldpaneel, Ultimate UHD Dimming, voice-control, AirPlay2, dubbele TV-tuner, Ambient Mode, exclusief ontwerp van metaal en een slimme Bluetooth-afstandsbediening. Een fantastische TV met een schitterende beeldkwaliteit en alle functies die je maar nodig hebt.

Beter geluid met eARC
En als extra feature is de QE65Q90T dit jaar voorzien van eARC, zodat je ongecomprimeerd surroundgeluid, incl. Dolby Atmos, via de aangesloten HDMI-kabel kunt doorsturen naar een bijpassende soundbar. En je kunt alles bedienen met je stem dankzij de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening (Google Assistant / Amazon Alexa).

Meer informatie over voice-control [link til artikel]

De QE65Q90T is verkrijgbaar met een zwarte finish van metaal (Carbon Silver). Inclusief Bluetooth-gebaseerde smart-controller. Als je toch liever een traditionele IR-afstandsbediening met druktoetsen wilt, kun je deze bijkopen (TM1240A).

Let op: de geïntegreerde stereoluidsprekers zijn vanwege het ultraplatte ontwerp erg klein, maar nog redelijk geschikt voor doorsneefuncties, zoals nieuwsuitzendingen en dergelijke. HiFi Klubben adviseert je om een soundbar, een paar actieve luidsprekers of een aparte stereo-/surroundinstallatie aan te sluiten, zodat het geluid past bij de uitstekende beeldkwaliteit.

Highlights

  • Full Backlight 4K/UHD QLED met Ultimate UHD Dimming
  • Bluetooth Smart Control
  • Voice-control via geïntegreerde microfoon (Google Assistant, Amazon Alexa)
  • eARC voor eenvoudige overdracht van HD-geluid en Dolby Atmos van de TV naar een soundbar of installatie
  • Pauze-/opnamefunctie via USB en dubbele TV-tuner

Technische specificaties

Full / edge backlightFull Backlight
Game modeJa

Accessoires voor de Samsung QE65Q90T

Aanbevolen producten