Skip to content
Samsung
QLED-TV

Samsung QE55Q67T

€ 999,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

55” 4K QLED-TV met Edge-LED, Micro Dimming, voice-control, Bluetooth smart-remote, AirPlay 2, Ambient Mode en nog veel meer handige functies. Een mooie TV voor een slimme prijs.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Samsung QE55Q67T – 55” 4K/UHD QLED-TV met Edge-LED, mooi ontwerp, voice-control, AirPlay 2, eARC en USB-opnamefunctie

  • Edge-LED 4K/UHD QLED met Supreme UHD Dimming
  • Bluetooth Smart-Remote
  • Voice-control via geïntegreerde microfoon (Google Assistant, Amazon Alexa)
  • eARC voor eenvoudige overdracht van HD-geluid en Dolby Atmos van de TV naar een soundbar of installatie
  • Pauze-/opnamefunctie via USB en dubbele TV-tuner
De QE55Q67T is een geavanceerde 55” 4K QLED-TV met Edge-LED-beeldpaneel, Supreme UHD Dimming, voice-control, AirPlay2, Ambient Mode, elegant ontwerp en een slimme Bluetooth-remote. Een fantastische TV met alle functies die nodig zijn, inclusief opnamefunctie via USB.

En als extra feature is de QE55Q67T dit jaar voorzien van eARC, zodat je ongecomprimeerd surroundgeluid, inclusief Dolby Atmos, kunt doorsturen via de aangesloten HDMI-kabel. Bijvoorbeeld naar een geschikte soundbar die de Atmos-informatie als een extra hoogtedimensie weergeeft. Zo krijg je nóg beter geluid uit de TV.

En je kunt alles aansturen met je stem dankzij de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de afstandsbediening (Google Assistant / Amazon Alexa).

De QE55Q67T is verkrijgbaar in het Titan Grey (Grijs). Inclusief Bluetooth-gebaseerde smart-remote. Als je toch liever een traditionele IR-afstandsbediening met druktoetsen wilt, kun je deze bijkopen (TM1240A).

Meer informatie volgt.
Ambient Mode – verandert de TV in een actief schilderij
Ambient Mode is een nieuwe en slimme functie voor iedereen die liever niet tegen een groot, zwart vlak aankijkt als de TV uit staat. Met Ambient Mode kan het beeldpaneel actief worden gebruikt, bijvoorbeeld door het op je behang of muur te laten lijken, of door foto's weer te geven, de tijd of het weer enz. Ambient Mode ziet er heel cool uit, maar gebruikt wel meer stroom dan wanneer je de TV helemaal uit zou zetten. En dat kan natuurlijk ook nog steeds.

QLED – de beste TV-technologie volgens Samsung
De LED-kristallen in een LED-TV van Samsung zijn extreem geavanceerd. En de lichtsterkte en dynamiek van een QLED-paneel zijn al even spectaculair. Daarnaast krijg je een zwartweergave en kijkhoek die heel dicht in de buurt van OLED komen; geen wonder dus dat Samsung QLED ziet als de TV-technologie van de toekomst.

HDR – realistischer dan ooit
HDR (High Dynamic Range) haalt het maximale uit UHD-TV en geeft TV’s een beeldkwaliteit die tot nog toe onmogelijk was. Echt HDR-materiaal – dat wil zeggen, HDR vanaf de opname tot de uiteindelijke weergave – heeft een veel realistischer beeld, met helderder wit en dieper zwart, en een prachtige detaillering, helderheid en contrastweergave over het volledige scherm.

HDR geeft geen hogere resolutie (meer pixels) in vergelijking met UHD/4K, maar geeft je TV-ervaring een compleet nieuwe dimensie. Er zijn al UHD-blu-rays met HDR te koop, en streamingservices zoals Netflix en Amazon hebben al UHD-titels met HDR. Probeer het zelf maar eens en ontdek hoe mooi echte UHD-TV kan zijn.

Game Mode – gaming op een groot scherm
Als je spelcomputer of PC direct via HDMI op de TV is aangesloten, kun je Game Mode in het menu selecteren. Dan slaat het beeldsignaal een aantal geïntegreerde processors in de TV over, waardoor je een snellere respons krijgt – net als op je PC-monitor. En je hoeft het per ingang maar één keer in te stellen.

De beste films en series streamen
Als bezitter van een QE55Q67T heb je ook toegang tot video-streaming via bijvoorbeeld Netflix. Met een Netflix-abonnement kun je kiezen uit een eindeloze hoeveelheid films en TV-series op internet, met een weergaloos beeld en geluid. En als je een goede breedbandverbinding hebt, kun je steeds meer films en series streamen met echte 4K/UHD/HDR-kwaliteit.

Opnemen en pauzeren via USB – TV-kijken als het jou uitkomt
Met de QE55Q67T kun je TV-programma’s pauzeren, terugspoelen of opnemen om ze later te bekijken. Je hebt alleen een harde schijf (USB) nodig, die tegenwoordig niet meer dan een paar tientjes kost en die je heel gemakkelijk uit het zicht kunt plaatsen. En als hij eenmaal aangesloten is, heb je er geen omkijken meer naar.

De opname- en pauzefunctie geeft heel veel vrijheid omdat de uitzendtijden van favoriete programma’s niet meer bepalend zijn. En alles wat er in een week moet worden opgenomen kan supersnel worden geprogrammeerd met de elektronische programmagids (EPG).

Haarscherpe digitale beeldkwaliteit via antenne, kabel en satelliet
De QE55Q67T heeft geïntegreerde DVB-T2-, DVB-C- en DVB-S2-tuners voor haarscherp digitaal beeld zonder vervorming (incl. HDTV) via de antenne, kabel of satelliet (Canal Digitaal). Je hebt ook geen aparte tuner met extra afstandsbediening meer nodig om te genieten van prachtig digitaal beeld.

Accessoires voor de Samsung QE55Q67T

Technische specificaties

Hoogte met standaard (cm)0,784

Aanbevolen producten