Skip to content
Samsung QE32Q50A QLED-TV

SamsungQE32Q50AQLED-TV

32” QLED-TV met Edge-LED, Micro Dimming Pro, exclusief ontwerp en alles wat je nodig hebt voor een ongelooflijke prijs.
stuk€ 519,00
Niet op voorraad Verwachte levertijd 3-8 weken
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Samsung QE32Q50A – 32” FHD QLED-TV met exclusief ontwerp, Micro Dimming Pro, Auto Game Mode, Ambient Mode en alles wat je nodig hebt voor een ongelooflijke prijs.

De QE32Q50A is een uitstekende 32” Full-HD QLED-TV met alles wat je nodig hebt. Hij heeft een schitterende beeldkwaliteit en met Auto Game Mode is het heel eenvoudig om het maximale te halen uit de beeldkwaliteit van je PlayStation of Xbox.

Met het Slim Fit-ophangsysteem (apart verkrijgbaar) kun je deze TV direct tegen de muur hangen, net als een schilderij. Een detail dat deze fantastische TV de spreekwoordelijke kroon op je interieur maakt. Met Ambient Mode kan het beeldpaneel actief worden gebruikt, bijvoorbeeld door het op je behang of muur te laten lijken, of door foto’s weer te geven, de tijd of het weer enz.

En met eARC kun je ongecomprimeerd surroundgeluid, inclusief Dolby Atmos, doorsturen via de aangesloten HDMI-kabel. Bijvoorbeeld naar een geschikte soundbar die de Atmos-informatie als een extra hoogtedimensie weergeeft. Zo krijg je nóg beter geluid uit de TV.

En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant / Amazon Alexa en een aparte smart-luidspreker of smartphone.

De QE32Q50A is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief Eco Smart Control (Bluetooth) met zonnecellen, en opladen via USB. Als je toch liever een traditionele IR-afstandsbediening met druktoetsen wilt, kun je deze bijkopen (TM1240A).

Samsung QE32Q50A QLED-TV

Highlights

  • Edge-LED QLED met Micro Dimming Pro
  • Auto Game Mode (ALLM)
  • Exclusief ontwerp en Eco Smart Control
  • Ambient Mode (optioneel)
  • Kan heel dicht tegen de muur worden gehangen dankzij speciaal Slim Fit-ophangsysteem (apart verkrijgbaar)

Technische specificaties

Beeldformaat 32"
Full / edge backlightEdge Backlight
Game modeJa
ResolutieFull HD

Accessoires voor de Samsung QE32Q50A

Aanbevolen producten