Skip to content
RHA TrueConnect Draadloze in-ear hoofdtelefoon

RHATrueConnectDraadloze in-ear hoofdtelefoon (set)

100% draadloze vrijheid met een mooi ontwerp, goed geluid en kristalheldere telefoongesprekken. Zit goed in het oor, weer- en windbestendig.

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

RHA TrueConnect – True Wireless-hoofdtelefoon met elegant ontwerp, kristalheldere telefoongesprekken en een lange accuduur

De TrueConnect is een in-ear True Wireless-hoofdtelefoon met een uniek en elegant ontwerp. De slimme steeltjes bevatten een krachtige Bluetooth-antenne en een uitstekende microfoon die zo dichter bij je mond komt, waardoor de gesprekswaliteit echt heel goed is – ook voor de persoon aan de andere kant van de lijn.

TrueConnect combineert een goede geluidskwaliteit met maximale draadloze vrijheid. Hij zit heel discreet in je oren, is zweet- en spatwaterbestendig en gaat verrassend lang mee. Het geluid is helder en dynamisch met een goede bas, en je kunt alle basisfuncties bedienen met de geïntegreerde knoppen aan de zijkant van de oordopjes. Als je de juiste oordopjes hebt gekozen, sluit hij achtergrondgeluiden goed af, zodat je ook van je muziek kunt genieten in de trein of op andere plekken met veel omgevingsgeluid.

Tot 25 uur draadloze muziek Je kunt wel 25 uur lang naar de TrueConnect luisteren zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Deze hoofdtelefoon gaat namelijk vijf uur mee op één keer opladen, en met het bijgeleverde etui kun je hem nog eens vier keer volledig opladen – dus 20 uur extra. Dit etui is redelijk compact, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen in bijvoorbeeld je binnenzak.

De RHA TrueConnect is verkrijgbaar met een zilverkleurige, blauw of wit finish. Inclusief oplaad-/transportetui, USB-C-oplaadkabel en oordopjes in verschillende maten.

Highlights

  • True Wireless voor de ultieme draadloze vrijheid
  • Elegant en ergonomisch ontwerp
  • 5 uur speelduur (oplaadetui met 20 extra uur)
  • Gebruiksvriendelijke knoppen op de zijkant
  • Stof- en waterafstotend ontwerp (IPX5-gecertificeerd)

Video's over de RHA TrueConnect

Technische specificaties

BluetoothJa
Bluetooth-type5
Frequentiebereik16-18.000 Hz
MicrofoonJa
Type/formaat driver6 mm - Dynamic driver

Accessoires voor de RHA TrueConnect