Skip to content
€ 199,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Exclusieve in-ear hoofdtelefoon die werkt via Bluetooth of kabel. Optimaal draagcomfort en tot 12 uur speelduur.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

RHA T20 Wireless – exclusieve in-ear hoofdtelefoon met Bluetooth en kabel

 • Uitstekende geluidskwaliteit met DualCoil-drivers
 • Kan zowel met kabel als draadloos worden gebruikt
 • Elegant en stevig ontwerp van roestvrij staal
 • Tot 12 uur speelduur
 • Uitstekend draagcomfort
De T20 Wireless is een exclusieve in-ear hoofdtelefoon die je draadloos kunt gebruiken via Bluetooth of gewoon met kabel. Je kunt kiezen tussen een draadloze nekbeugel en de speciaal ontworpen, bijgeleverde mini-jack-kabel. Zo kun je onder alle omstandigheden van echt hifi-geluid genieten.

Hij is gemaakt van roestvrij staal, heeft geavanceerde DualCoil-drivers en de oordopjes houden omgevingsgeluiden tegen zodat je altijd optimaal van muziek kunt genieten. Je kunt het geluid met verschillende filters aan je eigen smaak aanpassen en met de controller in de nekbeugel is het heel eenvoudig om muziek en telefoongesprekken te regelen.

Achter de robuuste constructie van staal zitten twee geavanceerde DualCoil-drivers van RHA die zorgen voor een glashelder geluid, een indrukwekkende dynamiek en een heel muzikale weergave van het volledige spectrum. Kortom, een geluidskwaliteit waar maar weinig andere in-ears bij in de buurt komen – zeker niet voor deze prijs.

De hele dag luisteren naar perfecte draadloze muziek Met een speelduur van 12 uur kun je de hele dag naar streamingmuziek luisteren, en met NFC is hij heel eenvoudig te koppelen aan je telefoon. De T20 Wireless ondersteunt aptX en AAC, dus het geluid is altijd perfect – of je nu een iOS- of Android-telefoon hebt.

De RHA T20 Wireless is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief verwisselbare filters, een clip om de kabel vast te maken aan je kleding, oordopjes in verschillende maten en materialen en een exclusief etui.

Comfortabele en stabiele pasvorm De T20 Wireless wordt geleverd met ruisonderdrukkende oordopjes die je op een unieke manier in je oor bevestigt. Je moet de hoofdtelefoon namelijk eerst achter je oor doen en dan pas in je oor stoppen. Het is misschien even wennen, maar je zult merken dat de T20 Wireless veel steviger zit dan andere hoofdtelefoons. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de oordopjes uitvallen, bijvoorbeeld als je je hoofd draait of aan de kabel of nekbeugel trekt.

Verwisselbare filters Bij RWA weten ze dat smaken verschillen, ook als het om de nuances in het geluid gaat. En daarom wordt de T20 Wireless geleverd met drie verschillende soorten oordopjes, elk met een eigen karakter. Deze kleine filtertjes zijn heel eenvoudig aan te brengen achter de oordopjes, zodat je zelf kunt proberen welke jij het beste vindt klinken.

Controller voor iOS-apparaten De T20 Wireless heeft een kabel met iOS-controller om je muziek te regelen zonder de hele tijd in je zakken te hoeven graaien. En dankzij de microfoon kun je de hoofdtelefoon ook gebruiken als headset voor een iPhone, zodat je met een simpele druk op de knop kunt bellen of de telefoon kunt opnemen.

RHA – Sound. Engineered. RHA is een relatief nieuw bedrijf dat vanaf het allereerste begin een enorme groei heeft doorgemaakt. Het werd opgericht door Andrew Reid en Lewis Heath, een ingenieur en een kunstenaar, die een hoofdtelefoon wilden ontwikkelen die geweldig klonk en er fantastisch uitzag.

Dankzij hun constante innovatiedrift en nieuwe, geavanceerde technologieën werd RHA al snel omarmd door recensenten van over de hele wereld en werd RHA een van de meest gerespecteerde hoofdtelefoonfabrikanten van dit moment.

Geluid staat centraal Bij RHA komt de geluidskwaliteit op de eerste plaats. Alles, van de materiaalkeuze tot de budgetkeuzes die ze maken, is erop gericht om hoofdtelefoons te maken die geweldig klinken.

Zo geeft RHA geen miljoenen uit aan popsterren of wereldberoemde sporters die ‘toevallig’ net de juiste hoofdtelefoon dragen als ze voor de camera verschijnen. Het bedrijf investeert liever in nieuwe technologieën en de allerbeste geluidskwaliteit.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Uitstekende geluidskwaliteit met DualCoil-drivers
 • Kan zowel met kabel als draadloos worden gebruikt
 • Elegant en stevig ontwerp van roestvrij staal
 • Oordopjes met ruisonderdrukkend ontwerp
 • Tot 12 uur speelduur
 • Bluetooth en ondersteuning voor aptX, AAC en NFC
 • Uitstekend draagcomfort
 • Nekbeugel met microfoon/controller voor smartphone

Tegens

 • Niet geschikt voor tijdens het sporten of gamen
 • Geen speciale app

Accessoires voor de RHA T20 Wireless

Technische specificaties

Frequentiebereik16-40.000 Hz
Gevoeligheid90 dB
MicrofoonJa
Akoestische constructieOpen
BluetoothJa
Bluetooth-technologieaptX