HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Welkom! Je zocht RAF, maar RAF is niet meer. RAF is RIP

Dat wil zeggen, in november 2011 is RAF door HiFi Klubben overgenomen, een Deense winkelketen met meer dan 100 winkels in Denemarken, Noorwegen en Zweden én inmiddels ook 13 winkels in Nederland.

NL_USP-banner.png

Bij HiFi Klubben zijn we gek op goede muziek en goed geluid. Ons motto is dan ook “Bad Sound Kills Good Music”. Zo is RAF ook ooit begonnen en daarom zijn we terug gegaan naar de basis: Geen computers, camera’s en zelfs geen CD’s of Blu-rays maar alleen het beste wat er aan audio en video apparatuur te krijgen is, in alle prijsklassen.

Bij HiFi Klubben is ons streven niet om zo veel mogelijk merken aan te bieden, maar beperken we ons tot een uitgekiend pakket met de beste kwaliteit/prijsverhouding, waar we alles over weten en waarbinnen je toch ruim keuze hebt. Zo kun je bij ons kiezen uit meer dan 150 verschillende luidsprekers (en als je alle verschillende kleuren en afwerkingen meetelt, meer dan 500!).

Fraaie spullen en goed advies alleen zijn niet genoeg. Daarom geniet je als lid van de HiFi Klubben klantenclub ook van 5 jaar garantie, 60 dagen na aankoop omruilen, 14 dagen geld terug en organiseren we interessante en leuke events in de winkels.

Kom zelf kijken maar vooral luisteren in de Rijnstraat in Amsterdam en de Langestraat in Hilversum, op dezelfde plek waar vroeger RAF boven de deur stond en binnen, na een rigoreuze verbouwing, we alles klaar hebben staan voor demonstratie en waar je ook vertrouwde gezichten ziet uit de RAF tijd. Natuurlijk kun je ook terecht in een van onze andere winkels in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Welkom bij HiFi Klubben! Klik hier of op het logo hieronder om te ontdekken wat HiFi Klubben zo speciaal maakt.

 

hifiklubben-badsound.jpg

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina