Skip to content

Welkom!
Je zocht RAF, maar RAF is niet meer. RAF is RIP.

Dat wil zeggen, in november 2011 is RAF door HiFi Klubben overgenomen, een Deense winkelketen met bijna 100 winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland én Nederland.
 
Bij HiFi Klubben zijn we gek op goede muziek en goed geluid. Ons motto is dan ook “Bad Sound Kills Good Music”. Zo is RAF ook ooit begonnen en daarom zijn we terug gegaan naar de basis: Geen computers, camera’s en zelfs geen CD’s of Blu-rays maar alleen het beste wat er aan audio en video apparatuur te krijgen is, in alle prijsklassen.
 
Bij HiFi Klubben is ons streven niet om zo veel mogelijk merken aan te bieden, maar beperken we ons tot een uitgekiend pakket met de beste kwaliteit/prijsverhouding, waar we alles over weten en waarbinnen je toch ruim keuze hebt. Fraaie spullen en goed advies alleen zijn niet genoeg. Daarom geniet je als lid van de HiFi Klubben ook van 5 jaar garantie, en krijg je 60 dagen Buy & Try. Ook organiseren we interessante events in de winkels.
 
Kom zelf kijken maar vooral luisteren in de Rijnstraat in Amsterdam, de Langestraat in Hilversum of in een van onze andere winkels.
 
Welkom bij HiFi Klubben!