Skip to content
Ortofon
MM-element

Ortofon Concorde Music Black LVB 250 Stylus

€ 899,00stuk
Niet in voorraad. Verwacht: dinsdag 17 september 2024
Vervangingsnaald voor Concorde Music Black LVB 250. De ‘naakte’ Shibata-diamant en naalddrager van borium zorgen voor een onvergetelijk geluid.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Ortofon Concorde Music Black LVB 250 Stylus – vervangingsnaald voor Concorde Music Black LVB 250

  • ‘Naakte’ Shibata-diamant op een naalddrager van borium
  • Heel geschikt voor akoestische muziek
  • Past op alle elementen uit de Concorde Music-serie

De Concorde Music Black LVB 250 Stylus is een apart naaldgedeelte voor de exclusieve Concorde Music Black LVB 250. De ‘naakte’ Shibata-diamant is gemonteerd op een naalddrager van borium, wat zorgt voor een onvergetelijke geluidskwaliteit, zeker als je naar akoestische muziek luistert. Je hoort de meest microscopische details en krijgt een extreem realistisch geluid.

De Concorde Music Black LVB 250 Stylus is mechanisch en elektrisch compatibel met alle andere modellen uit de Concorde Music-serie. Zo hoef je alleen het naaldstuk te vervangen als je een van de goedkopere modellen wilt upgraden. Het is slim om daar even bij stil te staan, zeker als je naald versleten is en toch vervangen moet worden.

De vermelde prijs betreft uitsluitend de vervangingsnaald.

GRATIS MONTAGE

HiFi Klubben helpt je graag om het element te vinden dat perfect bij je platenspeler past. En als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je platenspeler. Vraag jouw HiFi Klubben om meer informatie.

Technische specificaties

KleurZwart
Gewicht (kg)0
Hoogte verpakking (cm)3,6
Lengte verpakking (cm)3,6
Gewicht verpakking (kg)0,01
Breedte verpakking (cm)3,6