Skip to content
Beamer

Optoma HD35UST

€ 1.749,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Unieke projector die beelden tot wel 100” geeft, ook als je hem in een kast dicht tegen de muur zet. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Optoma HD35UST – DLP-projector met grote beelden op korte afstand en tal van mogelijkheden

 • Geeft beelden tot wel 100” – ook als hij in een kast tegen de muur staat
 • Geen permanente montage nodig
 • Veel aansluitmogelijkheden
 • Elegant en relatief compact ontwerp
 • Lange levensduur lamp (tot 6.500 uur in Eco Mode)
De HD35UST is een unieke Full-HD DLP-projector met een enorm groot beeld, zonder dat je woonkamer eruit hoeft te zien als een home-cinema, met alle vervelende kabels en installaties van dien. Met zijn ultragroothoekobjectief geeft de HD35UST namelijk beelden tot wel 80” of 100” – ook als hij gewoon in een kast tegen de muur staat.

Je hoeft hem niet aan het plafond te hangen met een wirwar van kabels. En dankzij de grote lichtsterkte kun je de projector ook gebruiken als je kamer niet 100% donker is – wat nog steeds wel het beste is. Met andere woorden, dit is een elegante en erg interessante aanvulling op je TV. Je kunt bijvoorbeeld de TV gebruiken voor alledaagse programma’s, en de projector opstarten als je echt wilt genieten van een film, concert, sport enzovoort.

Eindeloze mogelijkheden voor films, games en TV Als je een spelcomputer aansluit op de HD35UST – bijvoorbeeld een Xbox of PS4 – dan kun je gamen op ultragroot formaat, en dat maakt alles nog veel leuker! Je kunt ook Netflix streamen of een blu-rayfilm bekijken. Of je kijkt gewoon TV met een TV-box, streaming (bijvoorbeeld Apple TV, Chromecast) of met een blu-rayrecorder met geïntegreerde TV-tuner. Met Apple TV of Chromecast kun je zelfs foto’s en video’s streamen met je smartphone of tablet – helemaal draadloos! En dat is nog maar het begin.

Bovendien kun je helemaal zelf kiezen welke geluidsinstallatie je gebruikt. Het allerbeste is natuurlijk een echte surroundoplossing, maar met een paar actieve stereoluidsprekers of een goede soundbar kom je al een heel eind. Zo ben je helemaal klaar voor een echte beeld- en geluidsexplosie! De HD35UST is bovendien voorzien van een geïntegreerde luidspreker, maar die is eigenlijk alleen voor noodsituaties – bijvoorbeeld als je de projector ergens mee naartoe neemt.

De Optoma HD35UST is verkrijgbaar in het wit. 3D-brillen en het ophangsysteem zijn apart verkrijgbaar.

HD35UST – een unieke projector De HD35UST is een heel bijzondere projector die je op totaal nieuwe manieren kunt neerzetten en gebruiken. Dit betekent echter wel dat er een aantal dingen zijn waar je op moet letten. De lichtspreiding is bijvoorbeeld niet even gelijkmatig als bij een traditionele projector. In de praktijk betekent dit dat het beeld in de hoeken wat donkerder is. Meestal heb je hier geen last van, maar als je echt perfect beeld wilt, kun je misschien beter naar een traditionele projector kijken.

Vanwege de plaatsing vlak tegen de muur raakt het licht het projectoroppervlak in een erg scherpe hoek. Dit kan soms kleurfouten veroorzaken, zeker als de muur niet helemaal vlak is. Als je de muur niet helemaal egaal of wit kunt maken, dan is het verstandig om een goed projectorscherm te kopen. Dan weet je zeker dat je het maximale uit de HD35UST haalt.

En als je vanwege interieurtechnische redenen geen traditionele projector in het midden van je plafond wilt hangen, kun je de HD35UST ook vlak tegen de muur aan het plafond bevestigen. Hiervoor heb je wel een apart ophangsysteem nodig. Denk eraan dat de HD35UST geen zoom of beeldverschuiving (Lens Shift) heeft. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat de projector op precies de goede plaats gemonteerd wordt en dat je het juiste ophangsysteem gebruikt. Vraag ons om hulp – wij helpen je graag.

Lampgarantie bij HiFi Klubben
Projectorlampen vallen onder de standaardgarantie van HiFi Klubben, en onder de extra lange garantie voor onze leden. Deze garantie geldt echter nooit langer dan de geschatte levensduur zoals aangegeven in de specificaties van de fabrikant.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Geeft beelden tot wel 100” – ook als hij in een kast tegen de muur staat
 • Geen permanente montage nodig
 • Veel aansluitmogelijkheden
 • Slechts 26dB ruisniveau in Eco Mode
 • Elegant en relatief compact ontwerp
 • Ingebouwde luidspreker
 • Lange levensduur lamp (tot 6.500 uur in Eco Mode)
 • Kan ook aan het plafond bevestigd worden (ophangsysteem apart verkrijgbaar)

Tegens

 • Traditionele projectoren hebben een gelijkmatigere lichtspreiding
 • Moet volledig waterpas staan om optimaal beeld te geven
 • Geen zoom of Lens Shift

Accessoires voor de Optoma HD35UST

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
€ 459 / Stuk

Technische specificaties

Resolutie - ProjectorFull HD

Aanbevolen producten