Skip to content
€ 379,00set

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

True Wireless-oordopjes met perfect hifi-geluid, afgestemd op jouw oren. ANC, touchbediening en glasheldere gesprekken zijn de kers op de taart.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Nura Nura NuraTrue Pro – draadloze in-ear True Wireless-koptelefoon met unieke, geavanceerde functies

 • Meet je oren en past het geluid er perfect op aan
 • Bluetooth 5.3, incl. aptX Lossless en aptX Voice voor perfect draadloos geluid
 • Adaptive Active Noise Cancellation (ANC)
 • Accuduur van 8 uur (plus 3 x 8 uur in het oplaadetui)
 • Draadloos opladen via standaard Qi-oplader (apart verkrijgbaar)

De NuraTrue Pro is een geavanceerde in-ear True Wireless-koptelefoon met goed hifi-geluid en een aantal unieke functies die andere oordopjes niet hebben. Bijvoorbeeld het geavanceerde Nurasound-systeem dat de respons van je oren meet en het geluid erop aanpast – voor een perfect geluid.

In vergelijking met de originele NuraTrue heeft de Pro-versie beter geluid, betere ANC en meer functies, zodat je nog meer uit je muziek en je telefoongesprekken haalt.

Beter geluid met nieuwe Bluetooth-formaten en Spatial Audio

De NuraTrue Pro ondersteunt aptX Lossless, dat geluid in perfecte CD-kwaliteit weergeeft. Dat betekent dat de draadloze Bluetooth-overdracht geen beperking meer vormt voor de geluidskwaliteit – en dat is behoorlijk revolutionair! Nu heb je dus draadloos gemak en schitterend geluid tegelijkertijd. En je krijgt aptX Voice, een Bluetooth-formaat dat speciaal is ontwikkeld om de weergave van je stem te verbeteren tijdens telefoongesprekken.

Nog een leuke functie van de NuraTrue Pro is Virtuo Spatial Audio, ontwikkeld door de Zweedse ruimtecorrectiespecialisten van Dirac. Hierbij gaat het stereosignaal door een algoritme dat de ruimtelijke informatie in je muziek analyseert en gebruikt om een geluidsbeeld te creëren waarbij je midden in de muziek zit – op een manier die je nog nooit hebt gehoord met een paar draadloze oordopjes.

Natuurlijk moet je Bluetooth-apparaat (telefoon, tablet of computer) deze nieuwe en geavanceerde formaten wel ondersteunen. Maar als dat niet zo is, kiest de NuraTrue Pro gewoon het volgende formaat, bijvoorbeeld aptX HD in plaats van Lossless. Zo krijg je altijd en automatisch het beste geluid.

Gebruiksvriendelijk met slimme start-/stopfunctie, lange accuduur en draadloos opladen

Ook al is het geluid van de NuraTrue Pro op zich al reden genoeg om hem aan te schaffen, hij moet natuurlijk ook een beetje lekker zitten. Hij heeft een zweet- en spatwaterbestendig ontwerp en wordt geleverd met oordopjes van siliconen en schuimrubber, zodat ze altijd goed blijven zitten. En als je echt wilt gaan bewegen, kun je de bijgeleverde vinnen gebruiken om de oordopjes extra goed vast te zetten.

De NuraTrue Pro gaat automatisch aan en uit, en kan het afspelen van de muziek ook automatisch starten en stoppen. Dit kun je zelf instellen in de app. Met een accuduur van meer dan 8 uur (plus 3 x 8 uur in het oplaadetui) heb je genoeg stroom om de hele dag naar muziek te luisteren. En als je toch zonder stroom kom te zitten, heb je na 5 minuten opladen via USB weer genoeg voor een uur extra muziek. Je kunt de NuraTrue Pro ook opladen via een standaard Qi-oplader (apart verkrijgbaar).

De Nura NuraTrue Pro is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief oplaadetui en USB-C-oplaadkabel, Qi-oplader / USB-oplader apart verkrijgbaar.

Adaptive Active Noise Cancellation en kristalheldere gesprekken met 8 microfoons

De NuraTrue Pro heeft geavanceerde ANC (Adaptive Active Noise Cancellation) en kristalhelder geluid voor telefoongesprekken. Elk oordopje heeft 3 geïntegreerde microfoons en een ‘bone conduction sensor’, die je stem registreert op basis van trillingen in je schedel. Al deze signalen worden doorgestuurd naar een geavanceerde, geïntegreerde processor die de twee functies optimaliseert en aanpast aan de omstandigheden, inclusief automatische demping van windruis en achtergrondgeluiden.

Het werkt allemaal automatisch, en je kunt natuurlijk zelf kiezen of je de omgeving wilt buitensluiten, of wilt horen wat er om je heen gebeurt. In dat laatste geval activeer je gewoon Social Mode (ook wel HearThrough of Transparency genoemd) zodat je kunt meeluisteren met de wereld om je heen. En omdat je de oordopjes ook apart kunt gebruiken – bijvoorbeeld om te bellen – is de NuraTrue Pro ook ideaal voor op kantoor.

Nurasound – perfect voor jouw oren

Elke ruimte is weer anders – en dat geldt ook voor kleine ruimtes, zoals het menselijk oor. Met de Nurasound-technologie is het gelukt om een hoofdtelefoon te maken die je oren uitmeet en het geluid heel nauwkeurig hierop aanpast; de werking lijkt wel wat op die van de digitale ruimtecorrectie van surroundsystemen (RoomPerfect, Dirac, Audyssey enz).

Via de Nura-app stuurt het systeem een aantal testtonen naar je oor en meet de respons van je trommelvlies en binnenoor. Vervolgens wordt jouw persoonlijke geluidsprofiel berekend op basis waarvan het geluid helemaal perfect wordt afgestemd op je oren. Hierdoor krijg je een nog directer en helderder geluid dat echt uniek is voor een koptelefoon uit deze prijsklasse.

En alles is binnen een paar minuten klaar. Je persoonlijke profiel wordt opgeslagen in de app, zodat je dat maar één keer hoeft in te stellen. Je kunt zelfs twee extra profielen opslaan, zodat je lekker kunt experimenteren of andere mensen ook kunt laten genieten van het unieke Nurasound-geluid.

De microfoons die Nura gebruikt om het bijzonder zachte responsgeluid van je oren te registreren, zijn trouwens van hetzelfde type als NASA gebruikt voor de Mars 2020-missie. Dat zegt wel iets over de ambities van deze unieke hoofdtelefoon – welkom in de toekomst!

Met de toegankelijke Immersion Mode kun je het basvolume in de app aanpassen; van neutraal tot overdonderend hard – alsof je op de voorste rij met je hoofd in een luidspreker staat tijdens een rockconcert. Je kunt deze functie ook gebruiken om de bastonen wat extra te benadrukken, zodat je het volledige geluidsbeeld krijgt bij laag volume.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Meet je oren en past het geluid hier perfect op aan
 • Bluetooth 5.3, incl. aptX Lossless en aptX Voice voor perfect draadloos geluid*
 • Adaptive Active Noise Cancellation (ANC)
 • 8 geïntegreerde microfoons voor ANC en telefoongesprekken
 • Dirac Virtuo Spatial Audio
 • Instelbaar via speciale Nura-app (EQ, ANC, touchfuncties, Immersion Mode enz,)
 • Touchbediening op beide oordopjes (configureerbaar via app)
 • Zweet- en spatwaterbestendig ontwerp (IPX4)
 • Accuduur van 8 uur (plus 3 x 8 uur in het oplaadetui)
 • Kan draadloos gekoppeld worden aan 2 Bluetooth-apparaten (multipoint)
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten/muziek starten/stoppen (instelbaar via app)
 • Draadloos opladen via standaard Qi-oplader (apart verkrijgbaar)

Tegens

 • Moet voor elke gebruiker extreem nauwkeurig worden ingesteld voor optimaal resultaat
 • Niet bestand tegen volledige onderdompeling in water
 • Je kunt je eigen stem niet horen tijdens telefoongesprekken (SideTone)
 • Qi-oplader / USB-oplader apart verkrijgbaar
 • Er bestaan compactere alternatieven

Reviews

Accessoires voor de Nura NuraTrue Pro

Technische specificaties

KoptelefoontypeIn-ear, True Wireless
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik20 - 40.000 Hz
Gevoeligheid101 dB
MicrofoonJa
Akoestische constructieGesloten
Bluetooth-versieJa - 5.3 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX Low Latency, AAC )
Type/formaat driver10 mm - Dynamic driver
Afspelen via USBNee

Aanbevolen producten