Skip to content
Nura
Draadloze koptelefoon

Nura Nuraphone G2

€ 399,00stuk

Het product is niet meer beschikbaar in de gekozen kleur of variant.

Kristalhelder geluid dat perfect is afgestemd op jouw oren. Een unieke ervaring met een loodzware, massieve bas.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Nuraphone G2 – unieke draadloze over-ear hoofdtelefoon met perfect geluid voor jouw oren

 • Uniek systeem met twee drivers (in-ear/over-ear)
 • Meet je oren en past het geluid hierop aan
 • Noise-cancellation (ANC) en goede actieve ruisonderdrukking
 • Instelbaar basvolume (immersion level)
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten

De Nuraphone G2 is de eerste hoofdtelefoon ter wereld die het geluid automatisch afstemt op jouw oren. Het unieke systeem met twee drivers combineert de kwaliteiten van in-ear met die van over-ear. En het geavanceerde Nurasound-systeem meet en corrigeert het geluid zo dat het perfect past bij de respons van jouw oren. Hierdoor is het niet een of andere technicus aan de andere kant van de aardbol die bepaalt hoe jouw muziek klinkt – je luistert naar de opname zoals hij echt klinkt!

De achterliggende techniek mag dan behoorlijk ingewikkeld zijn, het is doodsimpel om de Nuraphone G2 te gebruiken. De gratis Nura-app loodst je binnen een paar minuten door alle instellingen en daarna kun je genieten van een uniek, helder en realistisch geluid.

De basfrequenties worden afgespeeld door een aparte over-ear driver – in principe heb je dus een soort subwoofer op je hoofd die de laagste trillingen direct doorstuurt naar je schedel. Dit geeft een fysieke geluidservaring die je bij geen enkele andere hoofdtelefoon vindt, en dat alles zonder gerommel, ruis of vervorming. Geloof ons nou maar: zoiets heb je nog nooit gehoord! En als je van een goed basgeluid houdt, dan moet je de nieuwe Nuraphone G2 gewoon hebben!

Een echte allrounder, met 20 uur accuduur, ANC en Social Mode. Is het geluid van de Nuraphone G2 op zich al reden genoeg om hem aan te schaffen, hij moet natuurlijk ook een beetje lekker zitten. Nou dat doet hij! Zodra je een beetje gewend bent aan het speciale in-ear element is het comfort echt optimaal. De hoofdtelefoon gaat automatisch aan en uit, en met een accuduur van meer dan 20 uur heb je genoeg stroom om de hele dag naar muziek te luisteren.

Hij heeft ook noise-cancellation/ANC om, samen met de uitstekende passieve demping, de geluiden uit je omgeving weg te filteren. En als je dat combineert met Social Mode, een functie die omgevingsgeluiden of telefoongesprekken doorlaat als je de oorschelpen even aanraakt, dan krijg je ook de perfecte hoofdtelefoon voor op kantoor.

De Nuraphone G2 is verkrijgbaar in het zwart.

Nuraphone Inova – geluid dat je hoort en voelt Het eerste wat opvalt als je de Nuraphone G2 ziet, zijn de oordopjes die in de oorschelpen zitten. Dit hoort bij Nura’s unieke Inova-concept – een soort hybride-vorm van in-ear en over-ear hoofdtelefoons. Het uitstekende oordopje past in je gehoorgang net als een traditioneel in-ear model, en via dit kanaal krijg je kristalheldere hoge en middentonen op je trommelvlies.

De bastonen worden gegenereerd door de over-ear driver en bereiken je binnenoor via je oorlellen en je schedel, en dus niet via je trommelvlies. Je kunt het basvolume apart instellen en hoe hard je hem ook zet, het geluid blijft helder en onvervormd omdat de hoge en middentonen gescheiden zijn van de laagste trillingen. En omdat de bastonen niet via je trommelvlies gaan, hoef je je ook geen zorgen te maken dat de krachtige bassignalen je gehoor beschadigen.

Met de toegankelijke Immersion Mode kun je het basvolume in de app aanpassen; van neutraal tot overdonderend hard – alsof je op de voorste rij met je hoofd in een luidspreker staat tijdens een rockconcert. Je kunt deze functie ook gebruiken om de bastonen wat extra te benadrukken, zodat je het volledige geluidsbeeld krijgt bij laag volume. En dat zonder loudness of equaliser, die slecht zijn voor het geluid.

Nurasound – perfect voor jouw oren Elke ruimte is weer anders – en dat geldt ook voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld het menselijk oor. Met de Nurasound-technologie is het gelukt om een hoofdtelefoon te maken die je oren uitmeet en het geluid heel nauwkeurig hierop aanpast; een beetje hetzelfde als de digitale ruimtecorrectie van surroundsystemen (RoomPerfect, Dirac, Audyssey enz).

Via de Nura-app stuurt het systeem een aantal testtonen naar je oor en meet de respons van je trommelvlies en binnenoor. Vervolgens wordt jouw persoonlijke geluidsprofiel berekend op basis waarvan het geluid helemaal perfect wordt afgestemd op jouw oren. Het resultaat is verbluffend – je weet niet wat je meemaakt! Je muziek klinkt zo direct en helder – alsof je een peperdure high-end hoofdtelefoon hoort.

En alles is binnen een paar minuten klaar. Je persoonlijke profiel wordt opgeslagen in de app, zodat je dat maar één keer hoeft in te stellen. Je kunt zelfs twee extra profielen opslaan, zodat ook andere mensen kunnen genieten van het Nurasound-geluid.

De microfoon die de Nuraphone G2 gebruikt om het ongelofelijk zachte responsgeluid van je oren te registreren, is trouwens hetzelfde type dat NASA gebruikt voor de Mars 2020-missie. Dat zegt wel iets over de ambities van deze unieke hoofdtelefoon – welkom in de toekomst!

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Uniek systeem met twee drivers (in-ear/over-ear)
 • Meet je oren en past het geluid hierop aan
 • Noise-cancellation (ANC) en goede actieve ruisonderdrukking
 • Social Mode (voor het filteren van omgevingsgeluiden)
 • Oorschelp met touchcontrol (regelbaar via App incl Social Mode)
 • Instelbaar basvolume (immersion level)
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten
 • Kan ook gebruikt worden met kabel (analoog/USB)

Tegens

 • Het duurt even voordat je aan de pasvorm gewend bent
 • Moet voor elke gebruiker worden ingesteld voor optimaal resultaat
 • Kan niet opgevouwen of ingeklapt worden
 • Werkt niet met kabel als de accu leeg is

Video's over de Nura Nuraphone G2

Accessoires voor de Nura Nuraphone G2

Technische specificaties

KoptelefoontypeOver-ear
Actieve ruisonderdrukkingJa
Frequentiebereik20 - 20.000 Hz
Gevoeligheid118 dB
MicrofoonNee
Bluetooth-versieJa - 4.2 ( aptX, aptX HD, AAC )
Afspelen via USBJa

Aanbevolen producten